Povezane vesti
Kako su CIA i MI6 otkrili Putinove planove za Ukrajinu - i zašto im niko nije verovao? Detalji su neverovatni!
Telegraf 20.02.2026
Telefonski poziv. Agenti CIA i MI6 su, nedeljama i mesecima pre nego što će predsednik Rusije Vladimir Putin pokrenuti invaziju na Ukrajinu, imali uvid u njegove planove. Ipak, niko im nije verovao! Oslanjajući se na više od 100 intervjua sa visokim… »
"Sve su znali, ali Zelenski nije verovao - odbacivao je dokaze, do poslednjeg trenutka"
B92 20.02.2026
Ukrajinsko rukovodstvo, predvođeno predsednikom Volodimirom Zelenskim, do poslednjeg trenutka je odbacivalo upozorenja američke i britanske obaveštajne agencije, CIA i MI6, da se Rusija sprema da započne rat velikih razmera, piše Gardijan. U izveštaju… »
Vesti dana »
Tramp pretio uništenjem civilizacije, svet u šoku, Ukrajinci ponovo ponozili Ruse: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 8 minutajoš 33 povezane
Na današnji dan, 8. april: Rođen Robert Šuman, umrli Pablo Pikaso, Margaret Tačer...
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
Poginuo muškarac (30) u udesu u Surčinu! Hitna pomoć intervenisala i zbog devojčice (5) na Novom Beogradu
Blic pre 18 minutajoš 5 povezanih