Povezane vesti
Kako su CIA i MI6 otkrili Putinove planove za Ukrajinu - i zašto im niko nije verovao? Detalji su neverovatni!
Telegraf 20.02.2026
Telefonski poziv. Agenti CIA i MI6 su, nedeljama i mesecima pre nego što će predsednik Rusije Vladimir Putin pokrenuti invaziju na Ukrajinu, imali uvid u njegove planove. Ipak, niko im nije verovao! Oslanjajući se na više od 100 intervjua sa visokim… »
"Sve su znali, ali Zelenski nije verovao - odbacivao je dokaze, do poslednjeg trenutka"
B92 20.02.2026
Ukrajinsko rukovodstvo, predvođeno predsednikom Volodimirom Zelenskim, do poslednjeg trenutka je odbacivalo upozorenja američke i britanske obaveštajne agencije, CIA i MI6, da se Rusija sprema da započne rat velikih razmera, piše Gardijan. U izveštaju… »
Vesti dana »
'Ovo nije normalno': Đoković posle maratonskog meča ušao u polufinale Vimbldona
BBC News pre 28 minutajoš 33 povezane
Ormuski moreuz ponovo žarište – SAD izvele seriju udara na Iran, Teheran gađa američke baze u Kuvajtu i Bahreinu
RTS pre 23 minutajoš 16 povezanih
RHMZ: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 32 stepena
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih
Amandmani na rezoluciju o Srbiji - o zvučnom topu, saradnji sa KP Kine, ukidanju fondova
Nova pre 48 minutajoš 4 povezane
Hapšenje u Sremskoj Mitrovici: Pala dva muškarca, u stanu pronađeno 88 grama kokaina i više od 16.000 evra FOTO
Nova pre 13 minutajoš 9 povezanih