Povezane vesti
Vučić: Subvencije do 60 odsto za ljude koji se vraćaju iz inostranstva, program u ponedeljak! Obišao radove na rekonstrukciji…
Blic pre 1 dan
Istaknuto je da će Luka Prahovo imati prvi zeleni terminal u Srbiji, gde će se otpad sa brodova koristiti za proizvodnju energije Posebno je istakao važnost ulaganja u lokalne puteve i infrastrukturu u manjim sredinama, jer tu još uvek postoje veliki… »
Vučić: Ogromne sume novca za lokalne puteve, videćete mašine u narednih 20 dana, tražiću pogon da zaposli 150-200 žena
Blic pre 1 dan
Aleksandar Vučić je najavio značajna ulaganja u lokalne puteve i infrastrukturne projekte Istakao je važnost podizanja turističkog i razvojnog potencijala Stare planine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi Borski i Zaječarski okrug gde razgovara… »
Vučić: Odmah ćemo uraditi put Sokobanja-Knjaževac; Izdvojili smo ogroman novac za lokalne puteve
B92 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom drugog dana posete Zaječarskom i Borskom okrugu najavio je rekonstrukciju puta Sokobanje do Knjaževca. "Namenski sam izabrao put od Sokobanje da dođem, toliko je loš, lošiji je u sokobanjskoj opštini i to je nešto… »
Srbija zanemela nakon priznanja ove hrabre žene: Predsednik Vučić se uhvatio za glavu: "Dođe mi da zajedno sa vama plačem!"…
Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić se uhvatio za glavu nakon što mu je građanka Bora otkrila borbu za usvajanje deteta i probleme sa socijalnom pomoći, obećavši da će pokušati da učini sve što može da problem bude rešen. U okviru dvodnevne posete Zaječarskom i… »
"Nisam htela da moj sin sazna na ovakav način", Vučić se zbog pitanja žene u Boru hvatao za glavu: "Dođe mi da plačem zajedno…
Blic pre 2 dana
Vučić je obećao da će učiniti sve da se njen problem reši i da će dobiti odgovor do srede Ispostavilo se da je Gordana staratelj deteta čija je majka preminula, ali joj ne dozvoljavaju da ga usvoji iako ispunjava uslove Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vesti dana »
Jovović: Tragično je što pokušavaju da prisvoje Svetozara Miletića, Novi Sad organski odbacio SNS
N1 Info pre 21 minutajoš 37 povezanih
Opsada Trampovog imanja na Floridi: Tajna služba upucala muškarca sa sačmaricom i kanisterom goriva
Euronews pre 22 minutajoš 53 povezane
Uživo Dejan Stanković posle večitog derbija: "Sinišin duh je uvek na Marakani"
Mondo pre 22 minutajoš 33 povezane
Poljoprivrednici blokirali puteve na više mesta u Srbiji; Glamočić: Neće biti prihvaćeni ultimatumi
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
(VIDEO) Zašto je poništen gol Partizana? VAR doneo dobru odluku
Sport klub pre 22 minutajoš 70 povezanih