Повезане вести

"Тешко ми је описати осећања..." Гога се огласила након што је сазнала да ју је муж варао са колегиницом

"Тешко ми је описати осећања..." Гога се огласила након што је сазнала да ју је муж варао са колегиницом

Курир 21.02.2026
Недавно је као бомба одјекнула вест да се Гога и Марко Гачић, разводе! И та вест била је актуелна два дана, јер се актери нису оглашавали. Међутим, прича је убрзо добила наставак и то не било какав. Марко Гачић је своју супругу… »
"Тешка времена, али све памтим": Огласила се Гога након сазнања да је бивши варао са колегиницом

"Тешка времена, али све памтим": Огласила се Гога након сазнања да је бивши варао са колегиницом

Мондо 21.02.2026
Певач Марко Гачић нашао се у центру великог скандала након што је испливала информација да је током брака са супругом Гогом Гачић наводно био у вези са колегиницом Нином Влајковић. Вест је данима главна тема на домаћој естради и… »
Огласила се Гога Гачић након сазнања да је бивши варао са колегиницом, певачица искрена: "Тешко ми је да опишем осећања"…

Огласила се Гога Гачић након сазнања да је бивши варао са колегиницом, певачица искрена: "Тешко ми је да опишем осећања"…

Блиц 21.02.2026
Гога Гачић се огласила на Инстаграму и захвалила свима на великој подршци коју је добила након избијања скандала. Марко Гачић наводно је преварио супругу Гоге Гачић са колегиницом Нином Влајковић. Певач Марко Гачић нашао се у… »
"Тешко ми је описати..." Прво оглашавање Гоге након сазнања да ју је Марко током брака варао са певачицом

"Тешко ми је описати..." Прво оглашавање Гоге након сазнања да ју је Марко током брака варао са певачицом

Телеграф 21.02.2026
У јавности је током претходног дана као бомба одјекнула вест да је певач Марко Гачић варао супругу, певачицу Гогу Гачић, док су били у браку и то са - певачицом. Наиме, неколико недеља након вести о разводу, откривена је истина… »
Марко Гачић варао жену Гогу са певачицом! Месецима био у вези са колегиницом, када су снимљени, захтевао брисање видеа

Марко Гачић варао жену Гогу са певачицом! Месецима био у вези са колегиницом, када су снимљени, захтевао брисање видеа

Свет & Скандал 21.02.2026
Певач Марко Гачић доспео је у жижу јавности након што су медији објавили да је наводно био неверан својој законитој супрузи, Гоги Бабић Гачић, и то са колегиницом Нином Влајковић. Како се наводи, њихова романса започела је око… »
Интернет бруји о изразу лица Надице Адемов док Марко Гачић прича о разлогу развода од Гоге: Варао је месецима!

Интернет бруји о изразу лица Надице Адемов док Марко Гачић прича о разлогу развода од Гоге: Варао је месецима!

Телеграф 21.02.2026
У јавности је током претходног дана као бомба одјекнула вест да је певач Марко Гачић варао супругу, певачицу Гогу Гачић, док су били у браку и то са - певачицом. Реч је о њиховој мање познатој колегиници Нини Влајковић са којом… »

Вести дана »