Povezane vesti

"Teška vremena, ali sve pamtim": Oglasila se Goga nakon saznanja da je bivši varao sa koleginicom

"Teška vremena, ali sve pamtim": Oglasila se Goga nakon saznanja da je bivši varao sa koleginicom

Mondo pre 8 sati
Pevač Marko Gačić našao se u centru velikog skandala nakon što je isplivala informacija da je tokom braka sa suprugom Gogom Gačić navodno bio u vezi sa koleginicom Ninom Vlajković. Vest je danima glavna tema na domaćoj estradi i na svim događajima se… »
"Teško mi je opisati osećanja..." Goga se oglasila nakon što je saznala da ju je muž varao sa koleginicom

"Teško mi je opisati osećanja..." Goga se oglasila nakon što je saznala da ju je muž varao sa koleginicom

Kurir pre 8 sati
Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se Goga i Marko Gačić, razvode! I ta vest bila je aktuelna dva dana, jer se akteri nisu oglašavali. Međutim, priča je ubrzo dobila nastavak i to ne bilo kakav. Marko Gačić je svoju suprugu varao sa koleginicom… »
Oglasila se Goga Gačić nakon saznanja da je bivši varao sa koleginicom, pevačica iskrena: "Teško mi je da opišem osećanja"…

Oglasila se Goga Gačić nakon saznanja da je bivši varao sa koleginicom, pevačica iskrena: "Teško mi je da opišem osećanja"…

Blic pre 9 sati
Goga Gačić se oglasila na Instagramu i zahvalila svima na velikoj podršci koju je dobila nakon izbijanja skandala. Marko Gačić navodno je prevario suprugu Goge Gačić sa koleginicom Ninom Vlajković. Pevač Marko Gačić našao se u centru medijskog skandala… »
"Teško mi je opisati..." Prvo oglašavanje Goge nakon saznanja da ju je Marko tokom braka varao sa pevačicom

"Teško mi je opisati..." Prvo oglašavanje Goge nakon saznanja da ju je Marko tokom braka varao sa pevačicom

Telegraf pre 9 sati
U javnosti je tokom prethodnog dana kao bomba odjeknula vest da je pevač Marko Gačić varao suprugu, pevačicu Gogu Gačić, dok su bili u braku i to sa - pevačicom. Naime, nekoliko nedelja nakon vesti o razvodu, otkrivena je istina, a pevačica se o ovoj… »
Marko Gačić varao ženu Gogu sa pevačicom! Mesecima bio u vezi sa koleginicom, kada su snimljeni, zahtevao brisanje videa

Marko Gačić varao ženu Gogu sa pevačicom! Mesecima bio u vezi sa koleginicom, kada su snimljeni, zahtevao brisanje videa

Svet & Skandal pre 15 sati
Pevač Marko Gačić dospeo je u žižu javnosti nakon što su mediji objavili da je navodno bio neveran svojoj zakonitoj supruzi, Gogi Babić Gačić, i to sa koleginicom Ninom Vlajković. Kako se navodi, njihova romansa započela je oko 5. aprila 2025. godine, u… »
Internet bruji o izrazu lica Nadice Ademov dok Marko Gačić priča o razlogu razvoda od Goge: Varao je mesecima!

Internet bruji o izrazu lica Nadice Ademov dok Marko Gačić priča o razlogu razvoda od Goge: Varao je mesecima!

Telegraf pre 16 sati
U javnosti je tokom prethodnog dana kao bomba odjeknula vest da je pevač Marko Gačić varao suprugu, pevačicu Gogu Gačić, dok su bili u braku i to sa - pevačicom. Reč je o njihovoj manje poznatoj koleginici Nini Vlajković sa kojom je i snimio duet koji je… »

Vesti dana »