Povezane vesti
"Džej mi je uzeo sve pare, Čola je tražio pasulj da nosi kući." Poznati kuvar progovorio o javnim ličnostima, otkrio kako se…
Blic 21.02.2026
Čolić najviše voli domaću hranu, naročito kuvana jela i često je naručivao pasulj za poneti. Mišić se seća i anegdote sa Džejom Ramadanovskim, koji mu je jednom prilikom uzeo ceo džeparac igrajući šibice. Kuvar Nebojša Mišić je tokom svoje dugogodišnje… »
"Čola tražio pasulj da nosi kući, Džej mi je ukrao sve pare." On je otkrio pravu istinu o estradi, sve je rekao.
Telegraf 21.02.2026
Kuvar Nebojša Mišić je tokom svoje dugogodišnje karijere ugostio i kuvao za najuticajnije ličnosti, od svetskih državnika do naših najvećih zvezda. Iako je kroz njegovu kuhinju prošao sam krem društva, susreti sa pripadnicima domaće estrade ostavili su… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 55 minutajoš 28 povezanih
Šok prognoza RHMZ, stiže drastična promena: Sa 25 stepeni idemo pravo u ledeni talas: Mraz će okovati Srbiju, a ovde će padati sneg na Uskrs!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Organizacija za atomsku energiju Irana: Napad na postrojenje za tešku vodu zločin protiv nauke i ljudskog života
Euronews pre 34 minutajoš 32 povezane
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Rekordan broj zahteva za građevinske dozvole u Srbiji u 2025, ali sporije izdavanje
Nova pre 20 minutajoš 16 povezanih