Povezane vesti
(Foto) "Sokole moj!" Veliko slavlje u domu Slobe Radanovića: Objavio nikad viđenu sliku sa sinom, raznežio mnoge
Blic pre 23 sata
Posebnu pažnju izazvala je do sada neviđena fotografija iz porodilišta sa Damjanovog rođenja. Sloba je uz sliku poručio sinu da ga voli najviše na svetu, dirnuvši pratioce. Sin pevača Slobe Radanovića, mali Damjan, danas, 21. februara, proslavlja svoj… »
"Sokole moj!" Sloba Radanović podelio nikad viđenu sliku sa sinom i raznežio fanove
Kurir pre 1 dan
Sin Slobe Radanović, mali Damjan, danas, slavi svoj treći rođendan. Ponosni otac tim povodom oglasio se emotivnom porukom tačno u ponoć, razneživši javnost. Sloba je na društvenim mrežama podelio prelepe trenutke sa naslednikom, uputivši mu dirljive i… »
"Sokole moj!" Veliki dan u domu Slobe Radanovića: Objavio nikad viđenu sliku sa sinom, a oči mu pune suza
Telegraf pre 1 dan
Naslednik Slobe Radanovića, Damjan, danas, 21. februara, puni 3 godine. Tim povodom pevač mu je u ponoć čestitao rođendan, uz dirljive reči i fotografije. - Srećan ti rođendan, sokole moj! Da mi te Bog čuva i vodi! Voli te tata najviše na svetu - napisao… »
Vesti dana »
"Neutralisali smo ludu osobu" Hitno se oglasila Bela kuća nakon drame na Trampovom imanju: "Uperio je sačmaricu u nas i nosio kanister"
Blic pre 14 minutajoš 43 povezane
Udruženja poljoprivrednika radikalizuju protest: Saopšteno i koji će putevi biti blokirani od utorka
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih
Lavrov o pregovorima u Ženevi: Evropljani bili na "kafe-pauzi"
Večernje novosti pre 54 minutajoš 29 povezanih