Povezane vesti

"Dobio je 1.200 evra da mi zapali sva kola, nije mogao da uđe u zgradu" - Baka Prase otkrio nove detalje

"Dobio je 1.200 evra da mi zapali sva kola, nije mogao da uđe u zgradu" - Baka Prase otkrio nove detalje

Telegraf pre 21 sat
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, je 16. februara zapaljen automobil u luksuznom naselju u Beogradu, a sada se jutjuber oglasio i otkrio nove detalje o osumnjičenom Zoranu R. (23) kome je određen pritvor. - Moj auto je zapaljen jer… »
"Dobio je 1.200 evra da mi zapali sva kola" Baka Prase izneo šok tvrdnje o osumnjičenom: "Na dan paljenja mi je napisao poruku…

"Dobio je 1.200 evra da mi zapali sva kola" Baka Prase izneo šok tvrdnje o osumnjičenom: "Na dan paljenja mi je napisao poruku…

Blic pre 23 sata
Zoran R. nije uspeo da zapali sva kola u garaži zbog obezbeđenja, pa je zapalio samo Brabusa. Baka Prase je rekao da su mnogi provaljivali u auto posle požara i najavio krivične prijave protiv onih koji su krali delove. Jutjuberu Bogdanu Iliću… »
"Dobio je 1.200 evra da mi zapali sva kola!" Baka Prase objavio šok poruku osumnjičenog i izneo nove tvrdnje (foto)

"Dobio je 1.200 evra da mi zapali sva kola!" Baka Prase objavio šok poruku osumnjičenog i izneo nove tvrdnje (foto)

Kurir pre 23 sata
Baka Prase, kome je 16. februara zapaljen automobil u luksuznom naselju u Beogradu na vodi, oglasio se putem prenosa uživo na svom Kick kanalu. Tokom uključenja uživo, preko jednog portala pregledao je vesti o snimku hapšenja Zoran Ristov, koji je… »

Vesti dana »