Povezane vesti
Zašto niste onoliko sebični koliko mislite
Radio 021 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Serenity Strull/ BBC Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica… »
Danas 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica mi uvek iskoči iz brifinga o bezbednosti pred sam let. Negde između „dobro došli u avion“ i „koristite ovu pištaljku da… »
BBC News 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica mi uvek iskoči iz… »
NIN 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica mi uvek iskoči iz brifinga o bezbednosti pred sam let. Negde između "dobro došli u avion" i "koristite ovu pištaljku da… »
Vesti dana »
Srpkinja u četvrtfinalu Rolan Garosa: Krunić i Danilina u dublu počistile protivnice i čekaju rivalke u završnici turnira!
Kurir pre 45 minutajoš 43 povezane
"Nećemo prihvatiti sporazum sa Amerikom bez jasnih rezultata": Iran postavio uslov SAD-u, još nema dogovora
Mondo pre 3 satajoš 33 povezane
Odbio da uradi alko-test, nudio policajcima mito, pa pobegao: Uhapšen Nišlija (38)
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih
Novo upozorenje RHMZ: Srbija ulazi u nestabilan period, mogući grad i jaki pljuskovi
Euronews pre 5 satijoš 27 povezanih