Povezane vesti
Zašto niste onoliko sebični koliko mislite
Danas 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica mi uvek iskoči iz brifinga o bezbednosti pred sam let. Negde između „dobro došli u avion“ i „koristite ovu pištaljku da… »
Radio 021 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Serenity Strull/ BBC Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica… »
BBC News 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica mi uvek iskoči iz… »
NIN 21.02.2026
Nauka pokazuje da je nam je altruizam urođen, ali da li zaista moramo sve vreme da mislimo na druge? Kad god letim, jedna rečenica mi uvek iskoči iz brifinga o bezbednosti pred sam let. Negde između "dobro došli u avion" i "koristite ovu pištaljku da… »
Vesti dana »
Zeleno levi front: Prazna sala Skupštine Srbije je dokaz da vlast beži od izbora
Beta pre 36 minutajoš 81 povezana
Vreme u Vojvodini: Do kraja aprila kišovito, u maju toplije sa čestim pljuskovima
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih
Turci krenuli ka Iranu Turski državljani iz različitih gradova i verskih zajednica prešli granicu; ovo su snimci konvoja (video)
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane