Povezane vesti

"Klovn, ima skupa kola i jeftine žene": Najbogatiji čovek domaće estrade javno ponizio Baku Praseta

"Klovn, ima skupa kola i jeftine žene": Najbogatiji čovek domaće estrade javno ponizio Baku Praseta

Mondo pre 1 dan
Muzičar i vlasnik produkcijske kuće Šaran Alegro, Saša Nikolić, koji slovi za jednog od najbogatijih ljudi na estradi, bez dlake na jeziku prokomentarisao je ponašanje poznatog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase. Šaran Alegro, koji živi u… »
Muzičar žestoko udario na Baku Praseta: "On je klovan koji vozi bolji auto od mene, pita me dete.."

Muzičar žestoko udario na Baku Praseta: "On je klovan koji vozi bolji auto od mene, pita me dete.."

Telegraf pre 1 dan
Šaran Alegro, muzičar i član poznatog benda žestoko je udario na jutjubera Baku Praseta kojem je nedavno zapaljen džip od 500.000 evra. Šaran Alegro, koji živi u suvom luksuzu i poseduje velelepni dvorac prepun statua, kristala i umetnina, nedavno je… »
"Baka Prase je klovn koji vozi bolji automobil od mene" Najbogatiji čovek estrade žestoko opleo po jutjuberu

"Baka Prase je klovn koji vozi bolji automobil od mene" Najbogatiji čovek estrade žestoko opleo po jutjuberu

Blic pre 1 dan
Alegro je podelio anegdotu o dečaku koji želi da postane jutjuber kako bi vozio skupa kola, što vidi kao odraz pogrešnih uzora. Alegro izražava zabrinutost da današnja deca ne žele da postanu nešto, već samo žele da poseduju materijalne stvari. Muzičar i… »
"Baka Prase je pokazao da i klovn može da vozi Poršea!" Najbogatiji čovek estrade bez dlake na jeziku podelio naciju (video)

"Baka Prase je pokazao da i klovn može da vozi Poršea!" Najbogatiji čovek estrade bez dlake na jeziku podelio naciju (video)

Kurir pre 1 dan
Šaran Alegro, muzičar i vlasnik produkcijske kuće, spada među najuspešnije i najbogatije ljude na estradi. Nedavno je bez pardona u domaćem podkastu komentarisao različite društvene događaje koji ovih dana potresaju zemlju, a osvrnuo se i na Baku Praseta… »

Vesti dana »