Povezane vesti
Naša pevačica tešila muža kad se posvađa sa ljubavnicom: "Mnogo si mi nervozan, molim te nemoj! Pomirićete se dok je tebe i…
Blic pre 16 sati
Bila je iskrena i o prevari svog supruga, čak ga je savetovala kako da se ponaša prema ljubavnici. Nada smatra da muškarci teško podnose njenu slavu i uspeh, te ističe da joj materijalne stvari muškarca nisu potrebne. Nada Obrić iza sebe ima bogatu… »
"Zabavljali smo se 6 godina, a on mi je na ručku rekao da ide da se ženi" Pevačica progovorila o trenutku koji nikad neće…
Kurir pre 18 sati
Nada Obrić, jednom prilikom prisetila se trenutka kada je bila u vezi, dugoj 6 godina, a baš tada joj je partner dok su sedeli na ručku, saopštio da ide u Novi Sad da se oženi. Drugom devojkom. Pevačica priznaje da kad voli, volim celim srcem i da je… »
"Na ručku mi je rekao da ide da ženi drugu" Naša pevačica doživela užas od momka s kojim je bila 6 godina
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nada Obrić ima dugu i uspešnu karijeru, a publika je pored sjajnih pesama posebno zavolela zbog pozitivne energije kojom je zračila uvek. Ona nikada nije krila privatni život te je često govorila o tome da iza sebe ima dva braka i da je uvek… »
Vesti dana »
Piše Igor Božić: Zašto sada? Predsednikov poziv samom sebi na N1
Cenzolovka pre 5 satijoš 2 povezane
Lalatović se poslednji smeje: Nokaut u režiji Camaja i Stanisavljevića
Sandžak haber pre 6 satijoš 4 povezane
Saša Obradović: Očekuje nas još deset finala, Kalinić je srce i duša Zvezde
Danas pre 6 satijoš 3 povezane