Povezane vesti
Naša pevačica tešila muža kad se posvađa sa ljubavnicom: "Mnogo si mi nervozan, molim te nemoj! Pomirićete se dok je tebe i…
Blic 21.02.2026
Bila je iskrena i o prevari svog supruga, čak ga je savetovala kako da se ponaša prema ljubavnici. Nada smatra da muškarci teško podnose njenu slavu i uspeh, te ističe da joj materijalne stvari muškarca nisu potrebne. Nada Obrić iza sebe ima bogatu… »
"Zabavljali smo se 6 godina, a on mi je na ručku rekao da ide da se ženi" Pevačica progovorila o trenutku koji nikad neće…
Kurir 21.02.2026
Nada Obrić, jednom prilikom prisetila se trenutka kada je bila u vezi, dugoj 6 godina, a baš tada joj je partner dok su sedeli na ručku, saopštio da ide u Novi Sad da se oženi. Drugom devojkom. Pevačica priznaje da kad voli, volim celim srcem i da je… »
"Na ručku mi je rekao da ide da ženi drugu" Naša pevačica doživela užas od momka s kojim je bila 6 godina
Telegraf 21.02.2026
Pevačica Nada Obrić ima dugu i uspešnu karijeru, a publika je pored sjajnih pesama posebno zavolela zbog pozitivne energije kojom je zračila uvek. Ona nikada nije krila privatni život te je često govorila o tome da iza sebe ima dva braka i da je uvek… »
Vesti dana »
U skupštini danas dan za glasanje: Pred poslanicima 59 tačaka dnevnog reda, usvojen predlog rebalansa budžeta
Blic pre 23 minutajoš 56 povezanih
Tri privrednika uhapšena zbog sumnje da su oštetili budžet Srbije za 39 miliona dinara
N1 Info pre 13 minutajoš 32 povezane
Dačić na sastanku sa ministrom odbrane i unutrašnjeg reda Sao Tome i Prinsipe
RTV pre 48 minutajoš 48 povezanih