Povezane vesti
"Rađale su decu, nisu znale čije je..." Pevač progovorio o svemu o čemu drugi ćute: Bio sam sa udatom, da sam na mestu Bake…
Kurir 21.02.2026
Mladen Rosić pevač benda "Dijamanti" progovorio je o neverstvu i strahu na estradi zbog sve učestalijih napada na pevače. Pevač se nedavno odazvao humanitarnom pozivu kako bi se pomoglo dečacima kojima je neophodno pomoći kako bi im se pružila adekvatna… »
"Da sam na Bakinom mestu ne bih izlazio...“: Pevač o kolegama: „Rađale su decu, nisu bile sigurne čije je..."
Telegraf 21.02.2026
Mladen Rosić pevač benda "Dijamanti" progovorio je o neverstvu i strahu na estradi zbog sve učestalijih napada na pevače. Naime, on se nedavno odazvao humanitarnom pozivu kako bi se pomoglo dečacima kojima je neophodno pomoći kako bi im se pružila… »
Vesti dana »
Objavljena rešenja testa iz matematike koji su polagali osmaci na maloj maturi
N1 Info pre 34 minutajoš 34 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajinski dron oštetio moskovsku rafineriju nafte; Zelenski: Moskovska oblast osetila domet ukrajinskih dalekometnih mogućnosti
RTV pre 59 minutajoš 35 povezanih
Brnabić zakazala sednicu Skupštine za sredu u 11 časova, na dnevnom redu izmene seta pravosudnih zakona
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 16 povezanih
Raspored na Mundijalu (6. dan): Mesi konačno na terenu, svi čekaju da vide Halandov debi na Svetskom prvenstvu
Danas pre 5 satijoš 33 povezane
Iran: Počelo uklanjanje pomorske blokade Ormuskog moreuza; Vens: Sporazum možda i pre petka
RTS pre 59 minutajoš 21 povezana