Povezane vesti
"Rađale su decu, nisu znale čije je..." Pevač progovorio o svemu o čemu drugi ćute: Bio sam sa udatom, da sam na mestu Bake…
Kurir 21.02.2026
Mladen Rosić pevač benda "Dijamanti" progovorio je o neverstvu i strahu na estradi zbog sve učestalijih napada na pevače. Pevač se nedavno odazvao humanitarnom pozivu kako bi se pomoglo dečacima kojima je neophodno pomoći kako bi im se pružila adekvatna… »
"Da sam na Bakinom mestu ne bih izlazio...“: Pevač o kolegama: „Rađale su decu, nisu bile sigurne čije je..."
Telegraf 21.02.2026
Mladen Rosić pevač benda "Dijamanti" progovorio je o neverstvu i strahu na estradi zbog sve učestalijih napada na pevače. Naime, on se nedavno odazvao humanitarnom pozivu kako bi se pomoglo dečacima kojima je neophodno pomoći kako bi im se pružila… »
Vesti dana »
UŽIVO Izbori u 10 mesta: Izlaznost u Kuli "neverovatnih" 44 odsto, uhapšen posmatrač "Kreni-promeni"
Radio 021 pre 7 minutajoš 138 povezanih
Obilne padavine i porast vodostaja u Srbiji uz hladno i oblačno vreme
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 35 povezanih
Menjaju se pravila Formule 1 posle tri trke: Umalo tragedija na "Suzuki" zbog izmišljotina
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Maskirani kriminalci od jutros tuku novinare – policija ih ne privodi
Jugmedia pre 36 minutajoš 15 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran napao fabrike u UAE i Bahreinu, Pentagon sprema kopnenu operaciju
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih