Povezane vesti
"Obradović me udario iz sve snage - danas bi se digla prašina" VIDEO
B92 pre 20 sati
Proslavljeni srpski košarkaši i nekadašnji reprezentativci Igor Rakočević i Nikola Lončar ispričali su zanimljivu anegdotu iz perioda kada je selektor Srbije bio Željko Obradović. Nekdašnji tandem "orlova" je gostovao u emisiji "Kida Show", te evocirali… »
Zbog ovoga su tada i verovatno izostale medalje: Željko tukao ponajboljeg igrača tablom po glavi, on tvrdi da bi sada popio…
Hot sport pre 1 dan
Dobro je pa su ovakve stvari eliminsiane iz košarke, sporta generalno! Proslavljeni srpski košarkaš i bivši reprezentativac Igor Rakočević gostovao je u emisiji „Kida Show“, gde se prisetio anegdote iz vremena dok je nastupao za nacionalni tim pod… »
"Obradovića bi sad tužili zbog toga": Rakočević otkrio kako je prošao posle rasprave sa Željkom
Mondo pre 1 dan
Legendarni srpski košarkaš Igor Rakočević podsetio se saradnje sa najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem u reprezentaciji Srbije. Miljenik navijača Crvene zvezde je bio tek mlada nada u usponu i tražio je svoje mesto u timu, a jedan detalj… »
"Željko Obradović me je udario tablom po glavi! Danas bi popio tužbu..." Legenda Zvezde otvorila dušu: "Mislio sam - slobodno…
Kurir pre 1 dan
Legenda Crvene zvezde, ali i srpske košarke, Igor Rakočević, bio je uz Nikolu Lončara gost emisije "Kida show" gde je podelio jednu anegdotu vezanu za Željka Obradovića sa kojim je sarađivao u reprezentaciji. On je otkrio da ga je Obradović jednom… »
Igor Rakočević otkrio neverovatnu anegdotu: "Željko Obradović me udario tablom po glavi, danas bi popio tužbu"
Telegraf pre 1 dan
Proslavljeni srpski košarkaši i nekadašnji reprezentativci, Igor Rakočević i Nikola Lončar, bili su gosti "Kida Show" emisije kod voditelja Igora Miklje, gde su se dotakli mnogih zanimljivih događaja iz svojih karijera, a pričali su i o aktuelnom stanju… »
Vesti dana »
Bela kuća pohvalila brzu i odlučnu akciju Tajne službe u Mar-a-Lagu
Politika pre 4 minutajoš 43 povezane
Svaki pravi Grobar Tuđmana Franju slavi?! Skandalozni transparent izjednačuje Grobare sa Hrvatima!
Hot sport pre 4 minutajoš 92 povezane