Povezane vesti

"Obradović me udario iz sve snage - danas bi se digla prašina" VIDEO

"Obradović me udario iz sve snage - danas bi se digla prašina" VIDEO

B92 pre 23 dana
Proslavljeni srpski košarkaši i nekadašnji reprezentativci Igor Rakočević i Nikola Lončar ispričali su zanimljivu anegdotu iz perioda kada je selektor Srbije bio Željko Obradović. Nekdašnji tandem "orlova" je gostovao u emisiji "Kida Show", te evocirali… »
Zbog ovoga su tada i verovatno izostale medalje: Željko tukao ponajboljeg igrača tablom po glavi, on tvrdi da bi sada popio…

Zbog ovoga su tada i verovatno izostale medalje: Željko tukao ponajboljeg igrača tablom po glavi, on tvrdi da bi sada popio…

Hot sport pre 24 dana
Dobro je pa su ovakve stvari eliminsiane iz košarke, sporta generalno! Proslavljeni srpski košarkaš i bivši reprezentativac Igor Rakočević gostovao je u emisiji „Kida Show“, gde se prisetio anegdote iz vremena dok je nastupao za nacionalni tim pod… »
"Željko Obradović me je udario tablom po glavi! Danas bi popio tužbu..." Legenda Zvezde otvorila dušu: "Mislio sam - slobodno…

"Željko Obradović me je udario tablom po glavi! Danas bi popio tužbu..." Legenda Zvezde otvorila dušu: "Mislio sam - slobodno…

Kurir pre 24 dana
Legenda Crvene zvezde, ali i srpske košarke, Igor Rakočević, bio je uz Nikolu Lončara gost emisije "Kida show" gde je podelio jednu anegdotu vezanu za Željka Obradovića sa kojim je sarađivao u reprezentaciji. On je otkrio da ga je Obradović jednom… »
"Obradovića bi sad tužili zbog toga": Rakočević otkrio kako je prošao posle rasprave sa Željkom

"Obradovića bi sad tužili zbog toga": Rakočević otkrio kako je prošao posle rasprave sa Željkom

Mondo pre 24 dana
Legendarni srpski košarkaš Igor Rakočević podsetio se saradnje sa najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem u reprezentaciji Srbije. Miljenik navijača Crvene zvezde je bio tek mlada nada u usponu i tražio je svoje mesto u timu, a jedan detalj… »
Igor Rakočević otkrio neverovatnu anegdotu: "Željko Obradović me udario tablom po glavi, danas bi popio tužbu"

Igor Rakočević otkrio neverovatnu anegdotu: "Željko Obradović me udario tablom po glavi, danas bi popio tužbu"

Telegraf pre 24 dana
Proslavljeni srpski košarkaši i nekadašnji reprezentativci, Igor Rakočević i Nikola Lončar, bili su gosti "Kida Show" emisije kod voditelja Igora Miklje, gde su se dotakli mnogih zanimljivih događaja iz svojih karijera, a pričali su i o aktuelnom stanju… »

Vesti dana »