Povezane vesti

Mladi srpski reprezentativac veliča Albanca rođenog u Srbiji: Šaćiri se izdvaja kao najveća podrška, on je legenda i mnogo mi…

Mladi srpski reprezentativac veliča Albanca rođenog u Srbiji: Šaćiri se izdvaja kao najveća podrška, on je legenda i mnogo mi…

Hot sport pre 15 sati
Nije baš PR služba mladog fudbalera promislila pre dopuštanja ovakve izjave! Andrej Bačanin, bivši fudbaler Čukaričkog koji je svojevremeno bio i na radaru Crvene zvezde, danas gradi karijeru u Bazelu, njegov razgovor prenosi „Kurir“ u kom je govorio o… »
Srbin uzdiže Šaćirija: "Legenda, njegovo ime se izdvaja - rekao je da je tu za mene"

Srbin uzdiže Šaćirija: "Legenda, njegovo ime se izdvaja - rekao je da je tu za mene"

B92 pre 15 sati
Srpski fudbaler Andrej Bačanin je za kratko vreme napravio ogroman iskorak u karijeri odlaskom u Bazel, a u njegovoj priči posebno mesto zauzima kapiten kluba Đerdan Šaćiri. Nekadašnji as Bajerna i Liverpula, dvostruki osvajač Lige šampiona i… »
Srbin iz Bazela o odnosu sa Šaćirijem: Uvek je tu za mene

Srbin iz Bazela o odnosu sa Šaćirijem: Uvek je tu za mene

Sport klub pre 22 sata
Andrej Bačanin je debitovao za prvi tim Čukaričkog 26. oktobra 2024. godine, a posle manje od godinu i po dana član je švajcarskog Bazela, za koji je odigrao 21 utakmicu, od toga čak pet u Ligi Evrope. Momak koji igra na poziciji defanzivnog veziste… »

Vesti dana »