Povezane vesti
Da li sledi TV duel?! Vučić je sa N1 dobio odgovor ili komentar?!
Pravda pre 21 sat
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, pozvao je N1 i Nova S da ga pozovu da gostuje u nekoj od njihovih emisija. N1 je objavio svojevrsni odgovor Vučiću na svom sajtu, dajući svoje viđenje i pregled dešavanja u vezi njihovog odnosa. Međutim, ostaje… »
Piše Igor Božić: Zašto sada? Predsednikov poziv samom sebi na N1
N1 Info pre 24 sata
"Jedva čekam da me pozovu, videćete da neće nikad. Jedva čekam da pozovu i dolazim, da i njihovi gledaoci čuju istinu", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u, kako su tabloidi pod njegovom kontrolom to nazvali, "gorućem pitanju u Srbiji". Zašto… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina
Pravda pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu "u neku pristojnu emisiju", navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. - Pre tri… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina
Pravda pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu "u neku pristojnu emisiju", navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. - Pre tri… »
Vučić promenio ploču: Ranije odbijao gostovanja na N1, sad kaže da jedva čega da ga pozovemo
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranijih godina je javno govorio da sasvim sigurno neće gostovati na N1 i Novoj, da bi danas poručio da jedva čeka da ga ove dve televizije pozovu. Jedino što se od tada promenilo je što su ovi mediji, reorganizacijom… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina
Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu „u neku pristojnu emisiju“, navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. „Pre tri… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem
Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu "u neku pristojnu emisiju", navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. "Pre tri… »
Vučić: „Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina“
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu „u neku pristojnu emisiju“, navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. „Pre tri… »
Vesti dana »
Počeo protest „Dalje ruke od Miletića“ u Novom Sadu, prisutne jake policijske snage oko Srpskog narodnog pozorišta (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 22 minutajoš 37 povezanih
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 12 minutajoš 53 povezane
Nenad Stojaković odmah pričao o smeni: "Najveća odgovornost je na meni kao treneru"
Mondo pre 21 minutajoš 33 povezane
Poljoprivrednici iz Majura, Štitara, Slepčevića i Tabanovića blokirali raskrsnicu kod Sokine kafane
Šabačke novosti pre 3 satajoš 29 povezanih
Crvena zvezda preslišala Partizan: Kostov pokazao koliko vredi, Katai i Arnautović veteranski osigurali pobedu!
Hot sport pre 1 satjoš 70 povezanih