Povezane vesti

Da li sledi TV duel?! Vučić je sa N1 dobio odgovor ili komentar?!

Da li sledi TV duel?! Vučić je sa N1 dobio odgovor ili komentar?!

Pravda pre 21 sat
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, pozvao je N1 i Nova S da ga pozovu da gostuje u nekoj od njihovih emisija. N1 je objavio svojevrsni odgovor Vučiću na svom sajtu, dajući svoje viđenje i pregled dešavanja u vezi njihovog odnosa. Međutim, ostaje… »
Piše Igor Božić: Zašto sada? Predsednikov poziv samom sebi na N1

Piše Igor Božić: Zašto sada? Predsednikov poziv samom sebi na N1

N1 Info pre 24 sata
"Jedva čekam da me pozovu, videćete da neće nikad. Jedva čekam da pozovu i dolazim, da i njihovi gledaoci čuju istinu", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u, kako su tabloidi pod njegovom kontrolom to nazvali, "gorućem pitanju u Srbiji". Zašto… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina

Pravda pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu "u neku pristojnu emisiju", navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. - Pre tri… »

Pravda pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu "u neku pristojnu emisiju", navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. - Pre tri… »
Vučić promenio ploču: Ranije odbijao gostovanja na N1, sad kaže da jedva čega da ga pozovemo

Vučić promenio ploču: Ranije odbijao gostovanja na N1, sad kaže da jedva čega da ga pozovemo

N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranijih godina je javno govorio da sasvim sigurno neće gostovati na N1 i Novoj, da bi danas poručio da jedva čeka da ga ove dve televizije pozovu. Jedino što se od tada promenilo je što su ovi mediji, reorganizacijom… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina

Vučić: Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina

Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu „u neku pristojnu emisiju“, navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. „Pre tri… »
Vučić: Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem

Vučić: Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem

Nova pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu "u neku pristojnu emisiju", navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. "Pre tri… »
Vučić: „Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina“

Vučić: „Jedva čekam da me pozovu N 1 i Nova S da gostujem, da se čuje istina“

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da jedva čeka da ga televizije N1 i Nova S pozovu „u neku pristojnu emisiju“, navodeći da će tako njihovi gledaoci čuti istinu jer je, kaže, sve drugačije od onoga što te televizije prikazuju. „Pre tri… »

Vesti dana »