Povezane vesti
Dragana Bekvalac neutešna nakon smrti najbolje prijateljice: Objavila nikad viđene fotografije sa Tatjanom Jecmenicom
Mondo 21.02.2026
Dragana Bekvalac podelila je do sada neviđene fotografije sa nedavno preminulom Tatjanom Ječmenicom, oprostivši se od dugogodišnje prijateljice emotivnom porukom. Tatjana, nekadašnja reprezentativka Srbije u tenisu, sahranjena je na Gradskom groblju u… »
"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nikad viđene…
Kurir 21.02.2026
Dragana Bekvalac podelila je do sada neviđene fotografije sa nedavno preminulom Tatjanom Ječmenicom, oprostivši se od dugogodišnje prijateljice emotivnom porukom. Tatjana Ječmenica, nekadašnja reprezentativka Srbije u tenisu, sahranjena je na Gradskom… »
"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna tri dana posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nove fotke…
Blic 21.02.2026
Tatjana Ječmenica nastradala je u saobraćajnoj nesreći kod Beograda. Dragana Bekvalac ne može da preboli smrt svoje najbolje prijateljice Tatjane Ječmenice. Sestra Nataše Bekvalac ne može da se pomiri sa gubitkom najbolje prijateljice, nekadašnje… »
Dragana Bekvalac neutešna 3 dana od sahrane Ječmenice: Objavila slike i poruku koje kidaju dušu "Tašo moja..."
Telegraf 21.02.2026
Dragana Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac ovih je dana neutešna zbog gubitka prijateljice Tatjane ječmenice koja je tragično stradala u saobraćajnoj nesreći- Dragana Bekvalac ne može da prihvati činjenicu da njene najbolje prijateljice više nema… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta poručio Trampu: "Vaši nepromišljeni potezi vuku SAD u živi pakao"
Nova pre 4 satijoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 14 satijoš 21 povezana
Monfis preokretom započeo poslednji Monte Karlo u karijeri i postavio nove rekorde
RTS pre 3 satajoš 21 povezana
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
N1 Info pre 3 satajoš 12 povezanih