Povezane vesti
Dragana Bekvalac neutešna nakon smrti najbolje prijateljice: Objavila nikad viđene fotografije sa Tatjanom Jecmenicom
Mondo pre 22 dana
Dragana Bekvalac podelila je do sada neviđene fotografije sa nedavno preminulom Tatjanom Ječmenicom, oprostivši se od dugogodišnje prijateljice emotivnom porukom. Tatjana, nekadašnja reprezentativka Srbije u tenisu, sahranjena je na Gradskom groblju u… »
"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nikad viđene…
Kurir pre 22 dana
Dragana Bekvalac podelila je do sada neviđene fotografije sa nedavno preminulom Tatjanom Ječmenicom, oprostivši se od dugogodišnje prijateljice emotivnom porukom. Tatjana Ječmenica, nekadašnja reprezentativka Srbije u tenisu, sahranjena je na Gradskom… »
"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna tri dana posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nove fotke…
Blic pre 22 dana
Tatjana Ječmenica nastradala je u saobraćajnoj nesreći kod Beograda. Dragana Bekvalac ne može da preboli smrt svoje najbolje prijateljice Tatjane Ječmenice. Sestra Nataše Bekvalac ne može da se pomiri sa gubitkom najbolje prijateljice, nekadašnje… »
Dragana Bekvalac neutešna 3 dana od sahrane Ječmenice: Objavila slike i poruku koje kidaju dušu "Tašo moja..."
Telegraf pre 22 dana
Dragana Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac ovih je dana neutešna zbog gubitka prijateljice Tatjane ječmenice koja je tragično stradala u saobraćajnoj nesreći- Dragana Bekvalac ne može da prihvati činjenicu da njene najbolje prijateljice više nema… »
Vesti dana »
Američki ministar energetike: Očekujem kraj rata u Iranu u narednih nekoliko nedelja
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih
Niški studenti u blokadi: Građani su u Beogradu 15.marta podržali ideju koju je mladost počela da gradi
Medijska kutija pre 6 satijoš 14 povezanih
Obradović: Dubai zasluženo pobedio, nismo bili fizički spremni za ovaj meč
RTS pre 8 minutajoš 91 povezana
Uživo Izrael otkrio listu smrti; Ispaljena raketa "sajdžil"; Iran izdao upozorenje za evakuaciju FOTO/VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 73 povezane