Povezane vesti

Dragana Bekvalac neutešna nakon smrti najbolje prijateljice: Objavila nikad viđene fotografije sa Tatjanom Jecmenicom

Dragana Bekvalac neutešna nakon smrti najbolje prijateljice: Objavila nikad viđene fotografije sa Tatjanom Jecmenicom

Mondo pre 1 dan
Dragana Bekvalac podelila je do sada neviđene fotografije sa nedavno preminulom Tatjanom Ječmenicom, oprostivši se od dugogodišnje prijateljice emotivnom porukom. Tatjana, nekadašnja reprezentativka Srbije u tenisu, sahranjena je na Gradskom groblju u… »
"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nikad viđene…

"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nikad viđene…

Kurir pre 1 dan
Dragana Bekvalac podelila je do sada neviđene fotografije sa nedavno preminulom Tatjanom Ječmenicom, oprostivši se od dugogodišnje prijateljice emotivnom porukom. Tatjana Ječmenica, nekadašnja reprezentativka Srbije u tenisu, sahranjena je na Gradskom… »
"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna tri dana posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nove fotke…

"Tašo moja dobra, voli te tvoj drug" Dragana Bekvalac neutešna tri dana posle sahrane Tatjane Jecmenice: Objavila nove fotke…

Blic pre 1 dan
Tatjana Ječmenica nastradala je u saobraćajnoj nesreći kod Beograda. Dragana Bekvalac ne može da preboli smrt svoje najbolje prijateljice Tatjane Ječmenice. Sestra Nataše Bekvalac ne može da se pomiri sa gubitkom najbolje prijateljice, nekadašnje… »
Dragana Bekvalac neutešna 3 dana od sahrane Ječmenice: Objavila slike i poruku koje kidaju dušu "Tašo moja..."

Dragana Bekvalac neutešna 3 dana od sahrane Ječmenice: Objavila slike i poruku koje kidaju dušu "Tašo moja..."

Telegraf pre 1 dan
Dragana Bekvalac, sestra Nataše Bekvalac ovih je dana neutešna zbog gubitka prijateljice Tatjane ječmenice koja je tragično stradala u saobraćajnoj nesreći- Dragana Bekvalac ne može da prihvati činjenicu da njene najbolje prijateljice više nema… »

Vesti dana »