Povezane vesti
Poslednje reči glumca Erika Dejna ćerkama: 'Živite sada, borite se do poslednjeg daha'
BBC News pre 24 sata
„Nadam se da sam pokazao da se čovek može suočiti sa krajem i paklom sa dostojanstvom“, rekao je glumac u razgovoru posthumno objavljenom na Netfliksu. Dva razgovora objavljena posle smrti, poruka kćerkama i obolelima od amiotrofične lateralne skleroze… »
Poslednje reči glumca Erika Dejna ćerkama: ‘Živite sada, borite se do poslednjeg daha’
Danas pre 23 sata
Dva razgovora objavljena posle smrti, poruka kćerkama i obolelima od amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Holivudski glumac Erik Dejn preminuo je od ALS-a u četvrtak, 19. februara, a organizacija „Ja sam ALS“ objavila je snimak iz predstojećeg kratkog… »
Poslednje reči glumca Erika Dejna ćerkama: ‘Živite sada, borite se do poslednjeg daha’
Danas pre 23 sata
Dva razgovora objavljena posle smrti, poruka kćerkama i obolelima od amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Holivudski glumac Erik Dejn preminuo je od ALS-a u četvrtak, 19. februara, a organizacija „Ja sam ALS“ objavila je snimak iz predstojećeg kratkog… »
Južne vesti pre 23 sata
Getty Images Dva razgovora objavljena posle smrti, poruka kćerkama i obolelima od amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Holivudski glumac Erik Dejn preminuo je od ALS-a u četvrtak, 19. februara, a organizacija „Ja sam ALS“ objavila je snimak iz… »
Poslednje reči glumca Erika Dejna ćerkama: 'Živite sada, borite se do poslednjeg daha'
Radio 021 pre 23 sata
„Nadam se da sam pokazao da se čovek može suočiti sa krajem i paklom sa dostojanstvom“, rekao je glumac u razgovoru posthumno objavljenom na Netfliksu. Getty Images Dva razgovora objavljena posle smrti, poruka kćerkama i obolelima od amiotrofične… »
NIN pre 23 sata
Dva razgovora objavljena posle smrti, poruka kćerkama i obolelima od amiotrofične lateralne skleroze (ALS). Holivudski glumac Erik Dejn preminuo je od ALS-a u četvrtak, 19. februara, a organizacija "Ja sam ALS" objavila je snimak iz predstojećeg kratkog… »
Vesti dana »
Pucnjava na Trampovom imanju! Drama u Americi: Muškarac (20) upao u Mar-a-Lago sa pištoljem i kanisterom, policija ga ubila!
Blic pre 6 minutajoš 29 povezanih
Zvezda - Partizan: Večiti izlaze na teren i nastavljaju bitku za titulu! Stojaković iznenadio, nema standardnog prvotimca! Stanković sa proverenim snagama!
Kurir pre 6 minutajoš 52 povezane
Poljoprivrednici koji blokiraju puteve najavili radikalizaciju protesta od utorka
RTS pre 3 satajoš 22 povezane