Повезане вести
Последње речи глумца Ерика Дејна ћеркама: 'Живите сада, борите се до последњег даха'
BBC News 21.02.2026
„Надам се да сам показао да се човек може суочити са крајем и паклом са достојанством“, рекао је глумац у разговору постхумно објављеном на Нетфликсу. Два разговора објављена после смрти, порука кћеркама и оболелима од… »
Последње речи глумца Ерика Дејна ћеркама: 'Живите сада, борите се до последњег даха'
Радио 021 21.02.2026
„Надам се да сам показао да се човек може суочити са крајем и паклом са достојанством“, рекао је глумац у разговору постхумно објављеном на Нетфликсу. Гетти Имагес Два разговора објављена после смрти, порука кћеркама и… »
НИН 21.02.2026
Два разговора објављена после смрти, порука кћеркама и оболелима од амиотрофичне латералне склерозе (АЛС). Холивудски глумац Ерик Дејн преминуо је од АЛС-а у четвртак, 19. фебруара, а организација "Ја сам АЛС" објавила је снимак… »
Последње речи глумца Ерика Дејна ћеркама: ‘Живите сада, борите се до последњег даха’
Данас 21.02.2026
Два разговора објављена после смрти, порука кћеркама и оболелима од амиотрофичне латералне склерозе (АЛС). Холивудски глумац Ерик Дејн преминуо је од АЛС-а у четвртак, 19. фебруара, а организација „Ја сам АЛС“ објавила је снимак… »
Последње речи глумца Ерика Дејна ћеркама: ‘Живите сада, борите се до последњег даха’
Данас 21.02.2026
Два разговора објављена после смрти, порука кћеркама и оболелима од амиотрофичне латералне склерозе (АЛС). Холивудски глумац Ерик Дејн преминуо је од АЛС-а у четвртак, 19. фебруара, а организација „Ја сам АЛС“ објавила је снимак… »
Јужне вести 21.02.2026
Гетти Имагес Два разговора објављена после смрти, порука кћеркама и оболелима од амиотрофичне латералне склерозе (АЛС). Холивудски глумац Ерик Дејн преминуо је од АЛС-а у четвртак, 19. фебруара, а организација „Ја сам АЛС“… »
Вести дана »
Пожар у Делиблатској пешчари проширио се ка Дунаву, "ветар пребацио ватру преко просека ширине више од 100 метара" (ФОТО/ ВИДЕО)
Инсајдер пре 49 минутајош 43 повезане
Табаковић (НБС): Очекујемо бржи привредни раст од 3,2 одсто БДП у овој години
Недељник пре 20 минутајош 19 повезаних
Нишки студенти: Полиција насилно привела нашу колегиницу и нанела јој повреде главе
Јужне вести пре 54 минутајош 6 повезаних
НИС: Пуштен у рад модернизовани индустријски колосек у Рафинерији нафте Панчево
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 16 повезаних