Povezane vesti

Čolina porodica u još jednom problemu: Una se hitno oglasila: "Izlazim iz ove priče - u sve umešan i Biković"

Čolina porodica u još jednom problemu: Una se hitno oglasila: "Izlazim iz ove priče - u sve umešan i Biković"

Telegraf pre 24 dana
Društvene mreže su se usijale zbog poruka koje dobijaju korisnici Instagrama. Naime, u porukama koje kruže internetom pominju se poznata imena koja navodno stoje iza nekog projekta. Una Čolić, naslednica Zdravka Čolića, oglasila se odmah ovim povodom… »
Neplanirani šok za Čolinu ćerku! Una se hitno oglasila i otkrila šta ju je zadesilo: Izlazim iz ove priče, samo sam htela…

Neplanirani šok za Čolinu ćerku! Una se hitno oglasila i otkrila šta ju je zadesilo: Izlazim iz ove priče, samo sam htela…

Kurir pre 23 dana
Una Čolić, ćerka Zdravko Čolić, oglasila se na društvenim mrežama i saopštila da se povlači iz projekta u kojem je trebalo da učestvuje, nakon što se njeno ime pojavilo u poruci za koju, kako tvrdi, nije dala odobrenje. Porodica poznatog pevača već… »
Porodica Zdravka Čolića u još jednom problemu: Una se hitno oglasila: "Izlazim iz ove priče, samo sam htela prijateljima da…

Porodica Zdravka Čolića u još jednom problemu: Una se hitno oglasila: "Izlazim iz ove priče, samo sam htela prijateljima da…

Blic pre 23 dana
Istakla je da je to projekat njenih prijatelja i da sama nije odobrila korišćenje svog imena na taj način. Nedavni bombaški napad na kuću Zdravka Čolića u Beogradu šokirao je sve, a zbog istog su uhapšene tri osobe. Društvene mreže su se usijale zbog… »
Čolina porodica ponovo u problemu, pevačeva ćerka rešila da progovori: "Ne želim da budem deo ove priče"

Čolina porodica ponovo u problemu, pevačeva ćerka rešila da progovori: "Ne želim da budem deo ove priče"

Mondo pre 23 dana
Samo nekoliko nedelja nakon što je na kuću Zdravka Čolića bačena bomba, njegova ćerka Una je javnosti podelila još jedno neprijatno iskustvo. Una se oglasila na društvenim mrežama i otkrila da napušta projekat u kojem je trebalo da učestvuje, nakon što… »

Vesti dana »