Povezane vesti
"Dugo sam živela u zabludi..." Otvoreno priznanje Bojane Lazić: Imala sam problem sa samoživim muškarcima
Kurir 21.02.2026
Voditeljka Bojana Lazić tokom gostovanja u jednoj emisiji otvorila je dušu o svojim ljubavnim neuspesima, između ostalog, te lekcijama koje je posle izvesnih krahova naučila. Prema sopstvenom priznanju, "dugo je živela u zabludi da će joj partner… »
"Imala sam problem sa samoživim muškarcima" Bojana o najvećoj zabludi u ljubavi: Evo koju je lekciju naučila
Telegraf 21.02.2026
Bojana lazić, jedno je od najlepših TV lica na javnoj sceni, a ona je večeras bila gost u Magazin in emisiji. Govoreći o mnogim temama kako vezano za posao tako i privatan život, bojana je otkrila neke stvari koje nisu javnosti bile poznate. Pored nje… »
Vesti dana »
(Foto) Rekordna izlaznost na izborima u Mađarskoj: Do 15 sati glasalo skoro pet miliona ljudi
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 100 povezanih
(Uživo) Propali pregovori Amerike i Irana, umalo izbila i tuča! Svet tone u novi haos, Tramp naredio blokadu Ormuza
Mondo pre 1 minutjoš 47 povezanih
U Hramu Svetog Save održana vaskršnja liturgija, služio vladika moravički Tihon
RTV pre 12 minutajoš 70 povezanih
Premijer Velike Britanije poručio da SAD i Iran moraju pronaći način da nastave pregovore
Nova pre 1 satjoš 37 povezanih
RHMZ popalio alarme! Skoro cela Srbija na udaru dve opasne pojave: U Beogradu orkanski udari vetra
Blic pre 2 satajoš 24 povezane