Povezane vesti
"Pustila sam vas mesec dana, sram vas bilo!" Oglasila se Milica Todorović: Neće da ćuti, razotkrila prevaru
Telegraf pre 23 sata
Mnoge poznate ličnosti bile su meta prevaranata i sajber kriminalaca, posebno sa estrade. Mnogi su se ranije oglašavali a sada je Milica Todorović rešila da razotkrije sve. Ona se našla centru skandala kada je nepoznata kompanija iskoristila njen lik za… »
"Iskorišćavate moj lik, sram vas bilo" Milica Todorović bila žrtva velike prevare, pa sve razotkrila: Ove pevačice su isto…
Kurir pre 24 sata
Javne ličnosti sve češće su na meti sajber kriminalaca, a brojni estradnjaci su se oglašavali i razotkrivali prevarante. Milica Todorović, Marija Šerifović i Snežana Đurišić samo su neke od onih koje su bile meta prevaranata. Pevačica Milica Todorović… »
"Pustila sam vas jedno mesec dana, a sad ću da vas tužim": Milica Todorović zagrmela javno: "Sram vas bilo!"
Mondo pre 23 sata
Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala kada je nepoznata kompanija iskoristila njen lik za prodaju sumnjivih preparata za mršavljenje. Besna zbog laži koje se šire i činjenice da neko zarađuje na njenom imenu, pevačica se tada hitno… »
"Pustila sam vas jedno mesec dana, a sad ću da vas tužim, sram vas bilo": Milica Todorović bila žrtva prevare
Nova pre 1 dan
Internet prevare postale su deo svakodnevice, a poslednjih godina sve češće na meti prevaranata nalaze se i poznate ličnosti. Najnoviji primer koji je uznemirio javnost jeste slučaj glumca Andrije Miloševića, čiji je lik zloupotrebljen u promotivne svrhe… »
Vesti dana »
Protest kod SNP-a u Novom Sadu, policija razdvajala demonstrante i pristalice SNS-a
RTS pre 8 minutajoš 41 povezana
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Ove fotografije iz Beograda obilaze region! Večiti derbi za pamćenje, nema čega danas na Marakani nije bilo - pogledajte foto galeriju sa meča Zvezda - Partizan
Kurir pre 43 minutajoš 93 povezane
Poljoprivrednici iz Majura, Štitara, Slepčevića i Tabanovića blokirali raskrsnicu kod Sokine kafane
Šabačke novosti pre 5 satijoš 30 povezanih