Povezane vesti
"Šta sad da kažem Željku Mitroviću?!" Jovana Jeremić van sebe zbog zabrane u Crnoj Gori: "Dajte mi rečenicu kojom sam vas…
Blic 22.02.2026
U terminu njene emisije na kanalu Pink M umesto 'Jutarnjeg programa' emitovana je repriza muzičkog takmičenja. Jovana Jeremić smatra da je zabrana rezultat njenog uticaja i popularnosti u Crnoj Gori. Voditeljka "Jutarnjeg programa" na televiziji Pink… »
"Kad me Željko pita što sam zabranjena, šta da mu kažem?" Jovana van sebe u programu zbog zabrane u Crnoj Gori
Telegraf 22.02.2026
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na televiziji Pink, Jovana Jeremić, našla se u epicentru regionalnog skandala nakon što je njena emisija zabranjena za emitovanje u Crnoj Gori. Usred programa uživo priznala je da je šokirana odlukom, te da i dalje ne zna… »
"Dajte mi rečenicu kojom sam uvredila crnogorski narod": Jovana Jeremić zapenila u Jutarnjem
Mondo 22.02.2026
Voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jereić, od juče je zabranjena u Crnoj Gori. Kao razlog ove odluje naveden je kontroverzni govor iznet u programu što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i iznenadilo samu Jeremićku. Ona se ovim… »
„Crnogorski REM“ zabranio emisiju Jovane Jeremić
Cenzolovka 22.02.2026
Emisija zvezde televizije Pink Jovane Jeremić zabranjena je u Crnoj Gori zbog govora mržnje usmerenog ka pojedinim nacionalnim zajednicama. Savet Agencije za audio-vizuelne medijske usluge (SAMU) u Crnoj Gori doneo je odluku o privremenom ograničenju… »
Crna Gora suspendovala „Novo jutro“ Jovane Jeremić
Danas 21.02.2026
Emisija Jovane Jeremić, voditeljke televizije Pink, zabranjena je u Crnoj Gori zbog govora mržnje usmerenog ka pojedinim nacionalnim zajednicama. Savet Agencije za audio-vizuelne medijske usluge (SAMU) u Crnoj Gori doneo je odluku o privremenom… »
Vesti dana »
RHMZ: U Novom Sadu i Vojvodini prijatan petak, za vikend povratak letnjih temperatura
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 22 povezane
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 21 minutajoš 22 povezane
Danas sednica Skupštine Grada Beograda o projektima javno-privatnog partnerstva
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih