Povezane vesti
"Šta sad da kažem Željku Mitroviću?!" Jovana Jeremić van sebe zbog zabrane u Crnoj Gori: "Dajte mi rečenicu kojom sam vas…
Blic pre 11 sati
U terminu njene emisije na kanalu Pink M umesto 'Jutarnjeg programa' emitovana je repriza muzičkog takmičenja. Jovana Jeremić smatra da je zabrana rezultat njenog uticaja i popularnosti u Crnoj Gori. Voditeljka "Jutarnjeg programa" na televiziji Pink… »
"Kad me Željko pita što sam zabranjena, šta da mu kažem?" Jovana van sebe u programu zbog zabrane u Crnoj Gori
Telegraf pre 11 sati
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na televiziji Pink, Jovana Jeremić, našla se u epicentru regionalnog skandala nakon što je njena emisija zabranjena za emitovanje u Crnoj Gori. Usred programa uživo priznala je da je šokirana odlukom, te da i dalje ne zna… »
"Dajte mi rečenicu kojom sam uvredila crnogorski narod": Jovana Jeremić zapenila u Jutarnjem
Mondo pre 12 sati
Voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jereić, od juče je zabranjena u Crnoj Gori. Kao razlog ove odluje naveden je kontroverzni govor iznet u programu što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i iznenadilo samu Jeremićku. Ona se ovim… »
„Crnogorski REM“ zabranio emisiju Jovane Jeremić
Cenzolovka pre 19 sati
Emisija zvezde televizije Pink Jovane Jeremić zabranjena je u Crnoj Gori zbog govora mržnje usmerenog ka pojedinim nacionalnim zajednicama. Savet Agencije za audio-vizuelne medijske usluge (SAMU) u Crnoj Gori doneo je odluku o privremenom ograničenju… »
Crna Gora suspendovala „Novo jutro“ Jovane Jeremić
Danas pre 22 sata
Emisija Jovane Jeremić, voditeljke televizije Pink, zabranjena je u Crnoj Gori zbog govora mržnje usmerenog ka pojedinim nacionalnim zajednicama. Savet Agencije za audio-vizuelne medijske usluge (SAMU) u Crnoj Gori doneo je odluku o privremenom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Dupli kordon policije razdvaja dva skupa u Novom Sadu: Bajker napadnut ispred SNP-a, dobio udarac u lice VIDEO
Nova pre 33 minutajoš 37 povezanih
„Podigao je sačmaricu“: Prvi rezultati istrage o muškarcu ubijenom na Trampovom imanju
Nedeljnik pre 1 satjoš 53 povezane
Ko je smenio Blagojevića? Nije hteo ništa dobro Partizanu: Nenad Stojaković smenjen sa mesta gde nikada nije ni trebao da bude!
Hot sport pre 24 minutajoš 37 povezanih
Poljoprivrednici blokirali puteve na više mesta u Srbiji; Glamočić: Neće biti prihvaćeni ultimatumi
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih
"Delije, izvinite!" Dejan Stanković jedva suzdržao emocije nakon što je Zvezda zgromila Partizan i obojila u crveno-belo 178. večiti derbi
Večernje novosti pre 34 minutajoš 70 povezanih