Povezane vesti
"Reanimirali su me 55 minuta": Harala srpskim rijalitijima i 2 puta bila klinički mrtva, godinama je niko nije video
Mondo 22.02.2026
Bivša pevačica koja deli ime sa poznatom koleginicom i učesnica rijalitija Zorica Marković Keva, pojavila se u emisiji Gorana Stojićevića Karamele, gde je otkrila gde je bila godinama nakon učešća u Velikom Bratu i Farmi. - Ja sam zatvorila Farmu… »
"Reanimirali su me 55 minuta" Svi su je obožavali, a ona nestala iz javnosti, sada otkrila jezive detalje života: "Imala sam…
Blic 21.02.2026
Kritikuje preteranu upotrebu estetske hirurgije među učesnicama rijalitij Ona se u potpunosti posvetila porodici i povučenom životu Zorica Marković "Keva" proslavila se učešćem u rijalitiju "Veliki brat" i "Farma" nakon čega se povukla iz javnosti. Ona… »
Vesti dana »
Zelenski: Traže da smanjimo napade na ruska naftna postrojenja; Napad na Brjansku oblast raketama "neptun"
RTS pre 5 minutajoš 29 povezanih
(Mape) Borba u atmosferi Naš meteorolog je upravo objavio prognozu za praznike, jedna pojava nosiće sve pred sobom, a opasni ciklon juri ka Srbiji
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Upravo na "Blic TV" Veliki petak, dan za strogi post, tišinu i farbanje jaja: Kako ga obeležavamo i čemu nas uči?
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih