Povezane vesti
"Reanimirali su me 55 minuta": Harala srpskim rijalitijima i 2 puta bila klinički mrtva, godinama je niko nije video
Mondo pre 14 sati
Bivša pevačica koja deli ime sa poznatom koleginicom i učesnica rijalitija Zorica Marković Keva, pojavila se u emisiji Gorana Stojićevića Karamele, gde je otkrila gde je bila godinama nakon učešća u Velikom Bratu i Farmi. - Ja sam zatvorila Farmu… »
"Reanimirali su me 55 minuta" Svi su je obožavali, a ona nestala iz javnosti, sada otkrila jezive detalje života: "Imala sam…
Blic pre 23 sata
Kritikuje preteranu upotrebu estetske hirurgije među učesnicama rijalitij Ona se u potpunosti posvetila porodici i povučenom životu Zorica Marković "Keva" proslavila se učešćem u rijalitiju "Veliki brat" i "Farma" nakon čega se povukla iz javnosti. Ona… »
Vesti dana »
Policija razdvajala dva skupa ispred SNP: Pristalice SNS okupirale plato, studenti i građani blokirali ulicu (VIDEO)
N1 Info pre 43 minutajoš 41 povezana
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Fudbaler Crvene zvezde Vasilije Kostov najmlađi strelac u istoriji večitih derbija
Insajder pre 23 minutajoš 93 povezane
VIDEO Partizan centimetri delili od gola: Neverovatan trenutak koji je rešio derbi
Nova pre 1 satjoš 78 povezanih