Povezane vesti
"Nahvatali ga sa fantomkama i ubacili u auto": Baka Prase dobija pretnje, zbog njega kidnapovan tiktoker?
Mondo pre 11 sati
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, prošlog vikenda je ispred stana u naselju Beograd na vodi, zapaljen skupoceni automobil vredan 500.000 evra. U lajvu je izjavio da je to jedan vid opomene, nakon čega je govorio i o osumnjičenom koji je… »
Nova drama Bake Praseta, tvrdi da dobija pretnje: Ako odem u policiju, rekli su da će da mi pobiju porodicu, kidnapovali su…
Kurir pre 12 sati
Baka Prase već nedelju dana preživljava dramu. Njemu je isped zgrade, prošlog vikenda zapaljen automobil, a on je izjavio da je to jedan vid opomene. Sada se ponovo oglaiso i tvrdi da je jedan Tik Toker kidnapovan zbog njega. Takođe, rekao je i da ljudi… »
"Ako odem u policiju, rekli su da će da mi pobiju porodicu" Baka Prase dobija nove pretnje: "Kidnapovali su..."
Telegraf pre 13 sati
Jujtujber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase i nakon paljenja automobila dobija pretnje, a kako je sada otkrio jedan tiktoker je zbog njega kidnapovan. Baka Prase je rekao da ljudi koji su naredili da mu se zapali automobil ne prestaju da ga… »
"Rekli su da će mi pobiti porodicu ako odem u policiju" Baka Prase nakon paljenja automobila dobija pretnje: "Kidnapovali su…
Blic pre 1 dan
Baka Prase tvrdi da su ljudi koji stoje iza paljenja automobila isti oni koji zastrašuju njega i njegove poznanike Osumnjičenom Zoranu R. određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da će ponoviti krivično delo Jutjuberu Bogdanu Iliću, koji je javnosti… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Novosađani blokirali raskrsnicu kod Srpskog narodnog pozorišta: Policija i dalje obezbeđuje skup SNS pristalica VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 40 povezanih
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 1 satjoš 53 povezane
Barselona iskoristila kiks Reala: Blaugrana se pobedom nad Levanteom vratila na prvo mesto Primere
Kurir pre 52 minutajoš 79 povezanih
"To je jedino rešenje da se nešto promeni": Poljoprivrednici radikalizuju proteste od utorka
N1 Info pre 2 minutajoš 30 povezanih
VIDEO Ovako je Zvezda povela u derbiju: Majstorija Kataija i sjajan udarac Kostova
Nova pre 12 minutajoš 77 povezanih