Povezane vesti
Možemo li jedan dan bez multitaskinga
BBC News pre 22 dana
Svakog 22. februara je Svetski dan pojedinačnih zadataka, osmišljen s idejom da se posvetimo jednoj obavezi u trenutku. Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme… »
Južne vesti pre 22 dana
Getty Images Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme razmišljala sam o tome šta radi moj pas, kako bih volela da opet krenem u teretanu, pitala se da li su mi… »
Radio 021 pre 22 dana
Svakog 22. februara je Svetski dan pojedinačnih zadataka, osmišljen s idejom da se posvetimo jednoj obavezi u trenutku. Getty Images Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama… »
Danas pre 22 dana
Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme razmišljala sam o tome šta radi moj pas, kako bih volela da opet krenem u teretanu, pitala se da li su mi potrebne nove… »
NIN pre 22 dana
Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme razmišljala sam o tome šta radi moj pas, kako bih volela da opet krenem u teretanu, pitala se da li su mi potrebne nove… »
Vesti dana »
Stiže kiša, na planinama i sneg: Evo kakvo vreme očekuje Srbiju u utorak
Glas juga pre 2 satajoš 8 povezanih
Kancelarija za IT i eUpravu: Od 1. aprila unapređenje sistema eBolovanje-Poslodavac
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Crna Gora danas privremeno zatvara pregovaračko poglavlje 21 o pristupanju EU
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Tramp preti saveznicima, Nemačka odgovara: 'Ovo nije rat NATO-a'
BBC News pre 5 minutajoš 4 povezane