Povezane vesti
Možemo li jedan dan bez multitaskinga
BBC News pre 1 dan
Svakog 22. februara je Svetski dan pojedinačnih zadataka, osmišljen s idejom da se posvetimo jednoj obavezi u trenutku. Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme… »
Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme razmišljala sam o tome šta radi moj pas, kako bih volela da opet krenem u teretanu, pitala se da li su mi… »
Radio 021 pre 1 dan
Svakog 22. februara je Svetski dan pojedinačnih zadataka, osmišljen s idejom da se posvetimo jednoj obavezi u trenutku. Getty Images Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama… »
Danas pre 1 dan
Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme razmišljala sam o tome šta radi moj pas, kako bih volela da opet krenem u teretanu, pitala se da li su mi potrebne nove… »
NIN pre 1 dan
Dok sam pisala ovaj tekst povremeno sam proveravala Instagram, Fejsbuk i TikTok. Odgovarala sam i na poruke drugaricama. U isto vreme razmišljala sam o tome šta radi moj pas, kako bih volela da opet krenem u teretanu, pitala se da li su mi potrebne nove… »
Vesti dana »
Izbori za Skupštinu gradske opštine Sevojno raspisani za 29. mart
Insajder pre 41 minutajoš 56 povezanih
Trump preuređuje carinski režim - zbrka u svetskoj trgovini se vraća
Bloomberg Adria pre 37 minutajoš 30 povezanih
Advokati u trodnevnoj obustavi rada zbog izmena pravosudnih zakona
In medija pre 4 satijoš 38 povezanih
Peta beogradska gimnazija: Nešović za kraj mandata suspenduje nastavnike, Stanković najavio novog v.d. dikretora
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih
U sredu konsultacije Ministarstva poljoprivede i Evropske komisije u vezi sa uvođenjem prelevmana na mleko
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana