Povezane vesti
"Ali ja sam kraljičin drugi sin": Endru Mauntbaten-Vindzor odbijao iseljenje iz kraljevskog imanja
Euronews pre 1 dan
Brat britanskog kralja Čarlsa, Endru Mauntbaten Vindzor, kome je zbog veza sa osuđenim američkim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom oduzeta titula princa kao i pravo da koristi kraljevska imanja, odbijao je da izađe iz vile Vindzor, odnosno… »
"Ali ja sam kraljičin drugi sin" - nova drama u kraljevskoj porodici: Endru odbija da se iseli iz vile Vindzor
Večernje novosti pre 1 dan
Brat britanskog kralja Čarlsa, Endru Mauntbaten Vindžor, kome je zbog veza sa osuđenim američkim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom oduzeta titula princa kao i pravo da koristi kraljevska imanja, odbijao je da izađe iz vile Vindžor, odnosno… »
Endru Mauntbaten-Vindzor odbijao da se iseli iz Kraljevske lože: Otkriven novi skandal bivšeg princa
Telegraf pre 1 dan
Brat britanskog kralja Čarlsa, Endru Mauntbaten Vindzor, kome je zbog veza sa osuđenim američkim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom oduzeta titula princa kao i pravo da koristi kraljevska imanja, odbijao je da izađe iz vile Vindzor, odnosno… »
Vika i otpor u Vindzoru: brat kralja Čarlsa odbijao da napusti Kraljevsku ložu
Politika pre 1 dan
„Ja sam kraljičin sin, ne možete mi to raditi”. Brat britanskog kralja Čarlsa, Endru Mauntbaten Vindzor, kome je zbog veza sa osuđenim američkim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom oduzeta titula princa kao i pravo da koristi kraljevska imanja… »
Mediji: Endru Mauntbaten-Vindzor odbijao da se iseli iz Kraljevske lože
NIN pre 1 dan
Princ Endrju urlao dok su ga hapsili: "Ja sam kraljičin sin, ne možete ovo da mi radite!"
B92 pre 1 dan
Drama u britanskoj kraljevskoj porodici nastavlja se nakon što je princ Endrju, osramoćeni drugi sin pokojne kraljice Elizabete Druge, deložiran iz rezidencije Rojal Lodž, piše The Sun. Svedoci tvrde da je Endrju pružio očajnički otpor, vičući na osoblje… »
Endru vikao dok ga je policija odvodila: „Ja sam kraljičin drugi sin, ne možete ovo da mi radite“
Nova pre 1 dan
Drama u britanskoj kraljevskoj porodici se nastavlja nakon što je princ Endru, osramoćeni drugi sin pokojne kraljice Elizabete II, iseljen iz rezidencije Rojal Lodž, piše The Sun. Svedoci tvrde da je Endru pružao očajnički otpor, vičući na osoblje i… »
"Ja sam kraljičin drugi sin, ne možete ovo da mi radite" bivši princ Endru urlao na policajce dok su ga odvodili, otkriveno…
Kurir pre 1 dan
Bivši princ Endru pokušao je da se izvuče iz problema urlajući na policajce: "Ja sam kraljičin drugi sin, ne možete to da mi radite", dok je izbacivan iz Rojal Lodža, piše britanski list "San". Očajnički apel bivšeg princa usledio je kada je izbačen iz… »
"Ja sam kraljičin sin": Otkriveno šta je bivši princ Endru rekao tokom privođenja, napravio očajnički potez
Mondo pre 1 dan
Drama u britanskoj kraljevskoj porodici se nastavlja nakon što je bivši princ Endru, osramoćeni drugi sin pokojne kraljice Elizabete II, uhapšen zbog odavanja poverljivih informacija osuđenom pedofilu Džefriju Epstinu. Prema pisanju britanskih medija, on… »
"Ja sam kraljičin sin, ne možete to da radite" Bivši princ Endru urlao dok su ga odvodili, svedoci otkrili detalje: "Očajnički…
Blic pre 1 dan
Opsada i izbacivanje Endrua iz Royal Lodge-a izazvali su veliku pažnju medija, dok su njegove stvari, uključujući kolekciju plišanih medvedića, prebačene u policijski nadgledano skladište Policija istražuje vezu između kretanja Epstajnovog aviona i… »
"Ja sam kraljičin drugi sin, ne možete ovo da mi radite!": Endrju urlao dok ga je odvodila policija
Telegraf pre 1 dan
Drama u britanskoj kraljevskoj porodici nastavlja se pošto je princ Endrju, osramoćeni drugi sin pokojne kraljice Elizabete II., deložiran iz rezidencije Rojal lodž, piše The Sun. Svedoci tvrde da je Endrju pružio očajnički otpor, vičući na osoblje i… »
Vesti dana »
Izbori za Skupštinu gradske opštine Sevojno raspisani za 29. mart
Insajder pre 41 minutajoš 56 povezanih
Trump preuređuje carinski režim - zbrka u svetskoj trgovini se vraća
Bloomberg Adria pre 36 minutajoš 30 povezanih
Tema jutra: obustavi rada advokata - da li je to dovoljno i kako da se spasi pravosuđe
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih