Povezane vesti
"Doživela sam batinanje od njega, ni dan danas me ne voli": Natalija Trik FX iskreno o problemima s rođenim bratom
Mondo pre 1 dan
Natalija Trik FX decenijama je braku sa Sanijem, a najveća sreća im je njihov sin Dejan. Ipak, i pored porodične sreće, pevačicu u sebi nosi bol jer nema dobar odnos sa svojim pet godina starijim bratom. Ona je svojevremeno otkrila da njih dvoje nikada… »
"Brat me ne voli, ne znam zašto", Natalija Trik FX progovorila o porodičnim problemima: Nije bio oduševljen mojim dolaskom na…
Kurir pre 1 dan
Natalija Trik FX decenijama je braku sa Sanijem, a najveća sreća im je njihov sin Dejan. Ipak, i pored porodične sreće, pevačicu u sebi nosi bol jer nema dobar odnos sa svojim pet godina starijim bratom. Ona je svojevremeno za Blic otkrila da njih dvoje… »
Vesti dana »
Policija zaplenila milione u falsifikovanoj robi, prodaja išla i preko kurirskih službi
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 31 povezana
Mađarska i Slovačka zaustavljaju sankcije EU protiv Rusije
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 29 povezanih
Poljoprivrednici u utorak počinju sa najavljenom radikalizacijom protesta, objavljene lokacije blokade
Glas Šumadije pre 2 satajoš 30 povezanih
Predstavnik Saveta roditelja "Pete": Poslednjeg dana na funkciji Nešović suspendovala još šestoro profesora
N1 Info pre 6 satijoš 29 povezanih
MUP o slučaju u Zrenjaninu: Policija preduzela sve mere u potrazi za nestalim mladićem
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih