Povezane vesti
"Doživela sam batinanje od njega, ni dan danas me ne voli": Natalija Trik FX iskreno o problemima s rođenim bratom
Mondo 22.02.2026
Natalija Trik FX decenijama je braku sa Sanijem, a najveća sreća im je njihov sin Dejan. Ipak, i pored porodične sreće, pevačicu u sebi nosi bol jer nema dobar odnos sa svojim pet godina starijim bratom. Ona je svojevremeno otkrila da njih dvoje nikada… »
"Brat me ne voli, ne znam zašto", Natalija Trik FX progovorila o porodičnim problemima: Nije bio oduševljen mojim dolaskom na…
Kurir 22.02.2026
Natalija Trik FX decenijama je braku sa Sanijem, a najveća sreća im je njihov sin Dejan. Ipak, i pored porodične sreće, pevačicu u sebi nosi bol jer nema dobar odnos sa svojim pet godina starijim bratom. Ona je svojevremeno za Blic otkrila da njih dvoje… »
Vesti dana »
Surovo neslavan kraj: Nejmar objavio da se povlači iz reprezentacije Brazila na stadionu na kome je debitovao
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih
Vikinzi došli i razvalili brazilski karneval: Brazilu malo i dva penala, Haland sa dva gola odveo Norvešku u polufinale!
Hot sport pre 5 satijoš 9 povezanih
Skupštinski odbor utvrdio da je 10 zakonskih predloga u skladu s Ustavom
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Ludnica na meču Meksiko - Engleska! Pet golova, dva penala i crveni karton - ovo se prvi put dogodilo na Asteki!
Večernje novosti pre 3 minutajoš 6 povezanih
Naredni Novakov rival se poklonio Srbinu, ovakve reči o Đokoviću pokazuju zašto je najveći: “Shvatam…”
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih