Повезане вести

Пејн о повратку у Партизан: Да, оставио сам много пара…

Пејн о повратку у Партизан: Да, оставио сам много пара…

Спорт клуб 22.02.2026
Камерон Пејн је после два месеца проведена у Партизану неочекивано брзо вратио у НБА. Ветеран најјаче лиге света прихватио је понуду Филаделфије иако му она финансијски није ишла на руку, али хе искористио прилику да се још… »
Пејн: Вратио бих се у Партизан

Пејн: Вратио бих се у Партизан

Вести онлине 22.02.2026
Бивши кошаркаш Партизана Камерон Пејн је дао интервју у којем је говорио о свом искуству у Партизану. Камерон Пејн је стигао у Партизан као велико појачање, али се није дуго задржао у клубу и убрзо се вратио у НБА, у… »
"Можда се вратим": Камерон Пејн открио шта се дешавало у свлачионици Партизана

"Можда се вратим": Камерон Пејн открио шта се дешавало у свлачионици Партизана

Мондо 22.02.2026
Амерички бек Камерон Пејн брзо је завршио своју епизоду у Партизану и вратио се у НБА лигу где игра за Филаделфију Севентисиксерсе. Иако је имао само кратко искуство играња у Европи, не искључује опцију да би поново могао да… »
Камерон Пејн открио све: "Оставио сам огромне паре у Београду, да ли бих се вратио у Партизан?"

Камерон Пејн открио све: "Оставио сам огромне паре у Београду, да ли бих се вратио у Партизан?"

Телеграф 22.02.2026
Није се дуго задржао Камерон Пејн у Партизану, тек неколико седмица. Ипак, и за тако кратко време, до повратка у редове Филаделфије, ушао је у срца навијача црно-белих. Наравно, осетиће се његов недостатак до краја сезоне, али… »
Камерун Пејн: "Да ме Партизан поново зове - прихватио бих!"

Камерун Пејн: "Да ме Партизан поново зове - прихватио бих!"

Вечерње новости 22.02.2026
Доскорашњи кошаркаш Партизана а сада члан Филаделфије, Кем Пејн, дао је опширан интервју за „Кош магазин“. Фото: Профимедиа На крају разговора Американац је чак наговестио да би могао у будућности да се врати у Европу. Можда баш… »
Пејн о повратку у Партизан: „Да, вратио бих се – оставио сам у Београду огромне паре!“

Пејн о повратку у Партизан: „Да, вратио бих се – оставио сам у Београду огромне паре!“

Хот спорт 22.02.2026
Свидело му се у Београду! Камерон Пејн иако није био дуго у Партизану, брзо је стекао конекцију са навијачима и заволео нашу земљу. Сада, из далеке Америке, открива детаљно како је текао процес доласка, ко је утицао и како му… »
Кем Пејн: "Вратио бих се у Партизан, оставио сам тамо огромне паре"

Кем Пејн: "Вратио бих се у Партизан, оставио сам тамо огромне паре"

Спортске.нет 22.02.2026
Доскорашњи кошаркаш Партизана Камерон Пејн напустио је клуб зарад поновног одласка у НБА лигу. Позвали су Севентисиксерси, платили 750.000 долара, сам играч још толико и он се вратио у најјачу лигу света након свега. У разговору… »
Пејн: "Вратио бих се у Партизан - оставио сам огромне паре у Београду"

Пејн: "Вратио бих се у Партизан - оставио сам огромне паре у Београду"

Б92 22.02.2026
Бивши кошаркаш Партизана Камерон Пејн је дао интервју у којем је говорио о свом искуству у Партизану. Камерон Пејн је стигао у Партизан као велико појачање, али се није дуго задржао у клубу и убрзо се вратио у НБА, у… »
"Оставио сам много пара у Београду..." Камерон Пејн отворио душу о периоду у Партизану: Говорио је о проблемима, атмосфери…

"Оставио сам много пара у Београду..." Камерон Пејн отворио душу о периоду у Партизану: Говорио је о проблемима, атмосфери…

Курир 22.02.2026
Камерон Пејн стигао је у Партизан као велико појачање, али се није дуго задржао у клубу већ је напустио Београд и појачао Филаделфију. Покушаће да нађе своје место под сунцем у НБА лиги Пејн, а на порталу " Кош магазин" освануо… »

Вести дана »