Povezane vesti
Pejn o povratku u Partizan: Da, ostavio sam mnogo para…
Sport klub pre 3 sata
Kameron Pejn je posle dva meseca provedena u Partizanu neočekivano brzo vratio u NBA. Veteran najjače lige sveta prihvatio je ponudu Filadelfije iako mu ona finansijski nije išla na ruku, ali he iskoristio priliku da se još jednom oproba tamo gde se igra… »
Pejn: Vratio bih se u Partizan
Vesti online pre 7 sati
Bivši košarkaš Partizana Kameron Pejn je dao intervju u kojem je govorio o svom iskustvu u Partizanu. Kameron Pejn je stigao u Partizan kao veliko pojačanje, ali se nije dugo zadržao u klubu i ubrzo se vratio u NBA, u Filadelfiju. Na portalu “Koš… »
"Možda se vratim": Kameron Pejn otkrio šta se dešavalo u svlačionici Partizana
Mondo pre 7 sati
Američki bek Kameron Pejn brzo je završio svoju epizodu u Partizanu i vratio se u NBA ligu gde igra za Filadelfiju Seventisikserse. Iako je imao samo kratko iskustvo igranja u Evropi, ne isključuje opciju da bi ponovo mogao da zaigra u Evroligi, čak ni u… »
Kameron Pejn otkrio sve: "Ostavio sam ogromne pare u Beogradu, da li bih se vratio u Partizan?"
Telegraf pre 7 sati
Nije se dugo zadržao Kameron Pejn u Partizanu, tek nekoliko sedmica. Ipak, i za tako kratko vreme, do povratka u redove Filadelfije, ušao je u srca navijača crno-belih. Naravno, osetiće se njegov nedostatak do kraja sezone, ali je ipak beogradski tim… »
Kamerun Pejn: "Da me Partizan ponovo zove - prihvatio bih!"
Večernje novosti pre 8 sati
Doskorašnji košarkaš Partizana a sada član Filadelfije, Kem Pejn, dao je opširan intervju za „Koš magazin“. Foto: Profimedia Na kraju razgovora Amerikanac je čak nagovestio da bi mogao u budućnosti da se vrati u Evropu. Možda baš u Humsku. „Da, sigurno… »
Pejn o povratku u Partizan: „Da, vratio bih se – ostavio sam u Beogradu ogromne pare!“
Hot sport pre 9 sati
Svidelo mu se u Beogradu! Kameron Pejn iako nije bio dugo u Partizanu, brzo je stekao konekciju sa navijačima i zavoleo našu zemlju. Sada, iz daleke Amerike, otkriva detaljno kako je tekao proces dolaska, ko je uticao i kako mu se svidelo: „Odlično…… »
Kem Pejn: "Vratio bih se u Partizan, ostavio sam tamo ogromne pare"
Sportske.net pre 9 sati
Doskorašnji košarkaš Partizana Kameron Pejn napustio je klub zarad ponovnog odlaska u NBA ligu. Pozvali su Seventisiksersi, platili 750.000 dolara, sam igrač još toliko i on se vratio u najjaču ligu sveta nakon svega. U razgovoru za KOŠ magazin, Pejn je… »
Pejn: "Vratio bih se u Partizan - ostavio sam ogromne pare u Beogradu"
B92 pre 11 sati
Bivši košarkaš Partizana Kameron Pejn je dao intervju u kojem je govorio o svom iskustvu u Partizanu. Kameron Pejn je stigao u Partizan kao veliko pojačanje, ali se nije dugo zadržao u klubu i ubrzo se vratio u NBA, u Filadelfiju. Na portalu "Koš… »
"Ostavio sam mnogo para u Beogradu..." Kameron Pejn otvorio dušu o periodu u Partizanu: Govorio je o problemima, atmosferi…
Kurir pre 12 sati
Kameron Pejn stigao je u Partizan kao veliko pojačanje, ali se nije dugo zadržao u klubu već je napustio Beograd i pojačao Filadelfiju. Pokušaće da nađe svoje mesto pod suncem u NBA ligi Pejn, a na portalu " Koš magazin" osvanuo je intervju koji je sa… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu: Svečanost povodom 200 godina od rođenja Svetozara Miletića, okupljene razdvaja policija
Euronews pre 22 minutajoš 40 povezanih
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 1 satjoš 53 povezane
Barselona iskoristila kiks Reala: Blaugrana se pobedom nad Levanteom vratila na prvo mesto Primere
Kurir pre 52 minutajoš 79 povezanih
Poljoprivrednici blokirali puteve na više mesta u Srbiji; Glamočić: Neće biti prihvaćeni ultimatumi
RTV pre 4 satijoš 30 povezanih
Podela plena u Bačkoj Topoli: Remi TSC-a i Čukaričkog u Super ligi
Kurir pre 32 minutajoš 77 povezanih