Povezane vesti
U Sloveniji 580 potrošača i dalje bez struje zbog snežnih padavina
Euronews pre 25 dana
U Sloveniji je danas popodne 580 potrošača i dalje bez struje zbog snežnih padavina, a na terenu je 60 ekipa elektrodistribucije koje rade na sanaciji kvarova, izjavila je direktorka kompanije Elektro Maribor Tatjana Vogrinec Burgar. Ona je rekla na… »
Na severoistoku Slovenije oko 3.000 potrošača već treći dan bez struje
NIN pre 25 dana
Na severoistoku Slovenije, oko 3.000 potrošača je i dalje bez struje, a zbog snežne oluje i lavine koje su izazvale veliku štetu na distributivnoj mreži, saopštio je danas Elektro Maribor. U početku bez struje je bilo oko 70.000 kupaca, a sada se taj… »
Na severoistoku Slovenije oko 3.000 potrošača već treći dan bez struje
Euronews pre 25 dana
Na severoistoku Slovenije, oko 3.000 potrošača je i dalje bez struje, a zbog snežne oluje i lavine koje su izazvale veliku štetu na distributivnoj mreži, saopštio je danas Elektro Maribor. U početku bez struje je bilo oko 70.000 kupaca, a sada se taj… »
Snežna oluja u Sloveniji: Oko 3.000 potrošača već treći dan bez struje
Newsmax Balkans pre 25 dana
Na severoistoku Slovenije, oko 3.000 potrošača je i dalje bez struje, a zbog snežne oluje i lavine koje su izazvale veliku štetu na distributivnoj mreži, saopštio je Elektro Maribor. U početku bez struje je bilo oko 70.000 kupaca, a sada se taj broj… »
Oko 3.000 potrošača na severoistoku Slovenije već treći dan bez struje
Telegraf pre 25 dana
Vesti dana »
Danas počinje proleće: Pretežno oblačno vreme, temperatura do 14 stepeni
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Netanjahu: ‘Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat’
Južne vesti pre 25 minutajoš 14 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Saudijska Arabija: Cena nafte bi mogla da pređe 180 dolara; Netanjahu: Izrael je delovao sam u napadu na Južni Pars
RTV pre 55 minutajoš 9 povezanih
Da li je trener Klipersa sada uvideo neke stvari? Bogdanović pokazao zašto ne treba da greje klupu!
Hot sport pre 15 minutajoš 11 povezanih