Povezane vesti

"Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja": Papa Lav apelovao na prekid rata i jačanje dijaloga

"Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja": Papa Lav apelovao na prekid rata i jačanje dijaloga

Insajder pre 1 dan
Papa Lav XIV ponovio je danas apel da, nakon četiri godine rata u Ukrajini, oružje utihne i da bez odlaganja dođe do prekida vatre i jačanja dijaloga kako bi se otvorio put miru. "Mir je hitna potreba koja mora da se pretvori u odgovorne odluke”… »
Papa Lav XIV: Mir u Ukrajini ne može da se odloži

NIN pre 1 dan
Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji "ne može da se odloži". "Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom situacijom koju svi mogu da vide. Toliko žrtava, toliko slomljenih… »
Papa na misi u Vatikanu: Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja

Papa na misi u Vatikanu: Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja

Newsmax Balkans pre 1 dan
Papa Lav XIV ponovio je apel da, nakon četiri godine rata u Ukrajini, oružje utihne i da bez odlaganja dođe do prekida vatre i jačanja dijaloga kako bi se otvorio put miru. "Mir je hitna potreba koja mora da se pretvori u odgovorne odluke", naglasio je… »
Papa: Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja

Papa: Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja

Euronews pre 1 dan
Papa Lav XIV ponovio je danas apel da, nakon četiri godine rata u Ukrajini, oružje utihne i da bez odlaganja dođe do prekida vatre i jačanja dijaloga kako bi se otvorio put miru. “Mir je hitna potreba koja mora da se pretvori u odgovorne odluke”… »

Nova pre 1 dan
Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji "ne ože da se odloži". "Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom situacijom koju svi mogu da vide. Toliko žrtava, toliko slomljenih… »

Danas pre 1 dan
Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji „ne može da se odloži“. „Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom situacijom koju svi mogu da vide. Toliko žrtava, toliko slomljenih… »

Politika pre 1 dan
Istakao je da je rat rana naneta celom čovečanstvu. VATIKAN/BEOGRAD - Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji „ne ože da se odloži”. „Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom… »

Vesti dana »