Povezane vesti
"Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja": Papa Lav apelovao na prekid rata i jačanje dijaloga
Insajder pre 1 dan
Papa Lav XIV ponovio je danas apel da, nakon četiri godine rata u Ukrajini, oružje utihne i da bez odlaganja dođe do prekida vatre i jačanja dijaloga kako bi se otvorio put miru. "Mir je hitna potreba koja mora da se pretvori u odgovorne odluke”… »
Papa Lav XIV: Mir u Ukrajini ne može da se odloži
NIN pre 1 dan
Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji "ne može da se odloži". "Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom situacijom koju svi mogu da vide. Toliko žrtava, toliko slomljenih… »
Papa na misi u Vatikanu: Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja
Newsmax Balkans pre 1 dan
Papa Lav XIV ponovio je apel da, nakon četiri godine rata u Ukrajini, oružje utihne i da bez odlaganja dođe do prekida vatre i jačanja dijaloga kako bi se otvorio put miru. "Mir je hitna potreba koja mora da se pretvori u odgovorne odluke", naglasio je… »
Papa: Oružje u Ukrajini da utihne bez odlaganja
Euronews pre 1 dan
Papa Lav XIV ponovio je danas apel da, nakon četiri godine rata u Ukrajini, oružje utihne i da bez odlaganja dođe do prekida vatre i jačanja dijaloga kako bi se otvorio put miru. “Mir je hitna potreba koja mora da se pretvori u odgovorne odluke”… »
Nova pre 1 dan
Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji "ne ože da se odloži". "Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom situacijom koju svi mogu da vide. Toliko žrtava, toliko slomljenih… »
Danas pre 1 dan
Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji „ne može da se odloži“. „Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom situacijom koju svi mogu da vide. Toliko žrtava, toliko slomljenih… »
Politika pre 1 dan
Istakao je da je rat rana naneta celom čovečanstvu. VATIKAN/BEOGRAD - Poglavar rimokatoličke crkve papa Lav XIV uputio je danas apel za primirje u Ukrajini i rekao da kraj rata u toj zemlji „ne ože da se odloži”. „Moje srce ponovo saoseća sa dramatičnom… »
Vesti dana »
Raspisani i lokalni izbori u užičkoj opštini Sevojno: Glasanje za odbornike 29. marta
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 56 povezanih
Nove Trampove carine i uticaj na globalno tržište: Šta mere znače za Srbiju?
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Tema jutra: obustavi rada advokata - da li je to dovoljno i kako da se spasi pravosuđe
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
Nastavak čistki: Kraj mandata Danke Nešović i nove suspenzije nastavnika
Vreme pre 3 satajoš 28 povezanih