Povezane vesti
"Mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj da ne trepnem": Pevačica progovorila o najvećem honoraru
Mondo 22.02.2026
Vesna Zmijanac kraljica je narodne muzike, a njena karijera traje skoro pola veka. U jednom intervjuu je govorila i o periodu kada je najviše zarađivala, pa je od jednog nastupa čak mogla da kupi nekoliko nekretnina! Jedan koncert joj je posebno ostao u… »
"Mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj, da ne trepnem" Vesna Zmijanac progovorila o najvećem honoraru
Kurir 22.02.2026
Vesna Zmijanac, kraljica je narodne muzike. Karijera duga skoro pola veka, omogućila joj je mnogo toga, a u jednom intervjuu govorila je o danima kada je mnogo radila i još više zarađivala. Jedan koncert joj je posebno ostao u pamćenju, jer je od… »
"Mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj, da ne trepnem" Vesna Zmijanac progovorila o najvećem honoraru, za jednu noć…
Blic 22.02.2026
Vesna Zmijanac je progovorila o svom najvećem finansijskom uspehu tokom karijere. Najveću zaradu ostvarila je na koncertu u Sofiji 1990. godine, koji pamti kao spektakl. Iako su zarade estradnih umetnika decenijama jedna od glavnih tema u javnosti, retko… »
Vesti dana »
"(Ne) bojte se, i dalje smo tu": Studenti u blokadi u šetnji do Skupštine, Studentski trg zatvoren za saobraćaj
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 21 povezana
Holandski par koji je posmatrao ptice na deponiji među prvim žrtvama hantavirusa na kruzeru
Radio 021 pre 4 minutajoš 79 povezanih
Njemačka: Schroeder ne može biti posrednik u pregovorima s Putinom
SEEbiz pre 24 minutajoš 23 povezane
Teški momenti za Hansija Flika: Trener Barselone na dan "el klasika" doživeo porodičnu tragediju
Večernje novosti pre 39 minutajoš 31 povezana