Povezane vesti
"Mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj da ne trepnem": Pevačica progovorila o najvećem honoraru
Mondo pre 7 sati
Vesna Zmijanac kraljica je narodne muzike, a njena karijera traje skoro pola veka. U jednom intervjuu je govorila i o periodu kada je najviše zarađivala, pa je od jednog nastupa čak mogla da kupi nekoliko nekretnina! Jedan koncert joj je posebno ostao u… »
"Mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj, da ne trepnem" Vesna Zmijanac progovorila o najvećem honoraru
Kurir pre 10 sati
Vesna Zmijanac, kraljica je narodne muzike. Karijera duga skoro pola veka, omogućila joj je mnogo toga, a u jednom intervjuu govorila je o danima kada je mnogo radila i još više zarađivala. Jedan koncert joj je posebno ostao u pamćenju, jer je od… »
"Mogla sam da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj, da ne trepnem" Vesna Zmijanac progovorila o najvećem honoraru, za jednu noć…
Blic pre 11 sati
Vesna Zmijanac je progovorila o svom najvećem finansijskom uspehu tokom karijere. Najveću zaradu ostvarila je na koncertu u Sofiji 1990. godine, koji pamti kao spektakl. Iako su zarade estradnih umetnika decenijama jedna od glavnih tema u javnosti, retko… »
Vesti dana »
Svečana akademija povodom 200 godina od rođenja Svetozara Miletića održana u SNP-u
RTV pre 1 satjoš 41 povezana
Upad u Trampovu rezidenciju, ubijen muškarac, saopštila tajna služba
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Ove fotografije iz Beograda obilaze region! Večiti derbi za pamćenje, nema čega danas na Marakani nije bilo - pogledajte foto galeriju sa meča Zvezda - Partizan
Kurir pre 43 minutajoš 93 povezane
Poljoprivrednici od utorka radikalizuju protest: „Duže blokade puteva, moguće i nove lokacije“
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih