Povezane vesti

"Rasplakala me" pevač o detaljima obdukcije pokojnog sina: Želja njegove ćerke za svoje punoletstvo slama srca

"Rasplakala me" pevač o detaljima obdukcije pokojnog sina: Želja njegove ćerke za svoje punoletstvo slama srca

Telegraf pre 15 sati
Ćerka harmonikaša Mirka Kodića slavi ove godine punoleststvo. Muzičar je otkrio šta je tražila od njega te da ga je naslednica rasplakala. Ona je izrazila posebnu želju za svoj 18. rođendan - Naterala mi je suze na oči, tražila mi je da ostavim mesto za… »
"Ćerka na punolestvu želi stolicu za pokojnog brata": Mirko Kodić otkrio rezultate sa obdukcije sina: "Naterala mi je suze na…

"Ćerka na punolestvu želi stolicu za pokojnog brata": Mirko Kodić otkrio rezultate sa obdukcije sina: "Naterala mi je suze na…

Blic pre 15 sati
Dobio je nacionalnu penziju od 109.000 dinara, što smatra priznanjem za svoj višedecenijski rad. Kodić je zahvalan državi na priznanju, ističući da mu penzija donosi sigurnost u starosti. Jedan od najtužnijih trenutaka u životu proslavljenog harmonikaša… »
Ćerka Mirka Kodića tražila da za stolom bude stolica i za njenog preminulog brata: Ona i dalje nosi njegove majice, a ja…

Ćerka Mirka Kodića tražila da za stolom bude stolica i za njenog preminulog brata: Ona i dalje nosi njegove majice, a ja…

Kurir pre 17 sati
Mirko Kodić je otkrio da njegova naslednica slavi ove godine punoleststvo, ali da je za njega imala posebnu želju: - Naterala mi je suze na oči, tražila mi je da ostavim mesto za stolom, praznu stolicu za njenog pokojnog brata, mog sina. Ja sam njoj… »

Vesti dana »