Повезане вести
"Расплакала ме" певач о детаљима обдукције покојног сина: Жеља његове ћерке за своје пунолетство слама срца
Телеграф 22.02.2026
Ћерка хармоникаша Мирка Кодића слави ове године пунолестство. Музичар је открио шта је тражила од њега те да га је наследница расплакала. Она је изразила посебну жељу за свој 18. рођендан - Натерала ми је сузе на очи, тражила… »
"Ћерка на пунолеству жели столицу за покојног брата": Мирко Кодић открио резултате са обдукције сина: "Натерала ми је сузе на…
Блиц 22.02.2026
Добио је националну пензију од 109.000 динара, што сматра признањем за свој вишедеценијски рад. Кодић је захвалан држави на признању, истичући да му пензија доноси сигурност у старости. Један од најтужнијих тренутака у животу… »
Ћерка Мирка Кодића тражила да за столом буде столица и за њеног преминулог брата: Она и даље носи његове мајице, а ја…
Курир 22.02.2026
Мирко Кодић је открио да његова наследница слави ове године пунолестство, али да је за њега имала посебну жељу: - Натерала ми је сузе на очи, тражила ми је да оставим место за столом, празну столицу за њеног покојног брата… »
Вести дана »
Зеленски тражи од Стармера 2,4 милијарде фунти од продаје „Челсија”
Политика пре 22 минутајош 19 повезаних
Шапић: Сутра почиње подела картица за бесплатно коришћење базена у Београду
Бета пре 22 минутајош 14 повезаних
(Видео) Председник Вучић дочекао лидера Анголе испред палате Србија
Дневник пре 27 минутајош 13 повезаних