Povezane vesti

"Ipak se jedna porodica rastura" Anabela o odnosu Vesne i Đoleta Đoganija: "Uvek mi bude žao"

"Ipak se jedna porodica rastura" Anabela o odnosu Vesne i Đoleta Đoganija: "Uvek mi bude žao"

Blic pre 13 sati
Vesna i Đole su nedavno viđeni zajedno na aerodromu u Beogradu. Menadžer Mikiša tvrdi da se čuo sa Đoletom i da mu je preneto da su navodi o razvodu lažni. Nakon što se u medijima pojavila vest da se Vesna i Đole Đogani razvode nakon 20 godina, oglasila… »
"Rastura se jedna porodica" Anabela Atijas se oglasila posle vesti o razvodu Đoleta i Vesne: "Žao mi je"

"Rastura se jedna porodica" Anabela Atijas se oglasila posle vesti o razvodu Đoleta i Vesne: "Žao mi je"

Telegraf pre 13 sati
Nakon što se u medijima pojavila vest da se Vesna i Đole Đoganiravode nakon 20 godina, oglasila se pevačica Anabela Atijas. Ona nije krila koliko je tužna zbog ove vesti. Anbela je kratko prokomentarisala brak Vesne i Đoleta. - Znate da se time neću… »
Nakon vesti da se Vesna i Đole Đogani razvode, oglasila se Slađa Delibašić! Pevačeva bivša žena ostala zatečena kad je čula…

Nakon vesti da se Vesna i Đole Đogani razvode, oglasila se Slađa Delibašić! Pevačeva bivša žena ostala zatečena kad je čula…

Blic pre 14 sati
Vesna i Đole su ispričali detalje o početku svoje veze, koja je bila pod budnim okom javnosti. Đole je otkrio da je shvatio da je Vesna žena njegovog života kada je saznao da je trudna. Nakon vesti da se poznati estradni par Vesna i Đole Đogani navodno… »
"Rado ću ga primiti nazad": Slađa Delibašić se oglasila nakon vesti da se Đoganijevi razvode

"Rado ću ga primiti nazad": Slađa Delibašić se oglasila nakon vesti da se Đoganijevi razvode

Mondo pre 13 sati
Nakon vesti da se poznati estradni par Vesna i Đole Đogani navodno razvode oglasila se Slađa Delibašić, pevačeva bivša supruga sa kojim ima dve ćerke. Slađa je bila zatečena kada je čula ove vesti. Prema pisanju pojedinih medija, Đole je navodno napustio… »
"Primiću ga nazad, imam veliku kuću" Slađa Delibašić se oglasila nakon vesti da se Đoganijevi razvode, evo šta je rekla

"Primiću ga nazad, imam veliku kuću" Slađa Delibašić se oglasila nakon vesti da se Đoganijevi razvode, evo šta je rekla

Kurir pre 14 sati
Nakon vesti da se poznati estradni par Vesna i Đole Đogani navodno razvode oglasila se Slađa Delibašić, pevačeva bivša supruga sa kojim ima dve ćerke. Slađa je bila zatečena kada je čula ove vesti. Prema pisanju pojedinih medija, Đole je navodno napustio… »
"Vesna i ja..." Menadžer otkrio detalje razgovora sa Đoletom Đoganijem nakon vesti o razvodu, evo šta mu je pevač rekao

"Vesna i ja..." Menadžer otkrio detalje razgovora sa Đoletom Đoganijem nakon vesti o razvodu, evo šta mu je pevač rekao

Kurir pre 14 sati
Đole i Vesna Đogani navodno se razvode nakon 20 godina, o čemu se naširoko priča. Sandra Afrika i njen menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša pojavili su se sad na beogradskom aerodromu, pa su odmah prokomentarisali ove tvrdnje. - Mislim da je to… »

Vesti dana »