Povezane vesti

Alimpijeviću Turci oteli kup, on potpuno poludeo, na ivici otkaza: Ne moram više ni da budem trener ovde!

Alimpijeviću Turci oteli kup, on potpuno poludeo, na ivici otkaza: Ne moram više ni da budem trener ovde!

Hot sport pre 1 dan
Sramotno deljenje pravde u finalu! Fenerbahče je osvojio Kup Turske pobedom nad Bešiktašom rezultatom 91:74, a meč je obeležila burna reakcija trenera poraženog tima Dušana Alimpijevića na račun suđenja. Srpski stručnjak bio je vidno nezadovoljan… »
Šaras ne spominje suđenje i Alimpijevića: "Pobeđujemo, pa je lako da me vole"

Šaras ne spominje suđenje i Alimpijevića: "Pobeđujemo, pa je lako da me vole"

Sportske.net pre 1 dan
Posle osvajanja Kupa Turske, trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus nije komentarisao sudijske odluke, o kojima je posle meča govorio trener Bešiktaša Dušan Alimpijević. "Naravno, trenutno pobeđujemo, pa je zbog toga lakše da me ovde vole. Imam sjajne… »
Dušan Alimpijević nasrnuo na sudiju: "Ne moram uopšte da budem trener u Turskoj"

Dušan Alimpijević nasrnuo na sudiju: "Ne moram uopšte da budem trener u Turskoj"

Mondo pre 1 dan
Srpski trener Dušan Alimpijević (39) bio je izuzetno ljut posle poraza svog Bešiktaša u finalu Kupa Turske protiv Fenerbahčea, 74:91. Na terenu je doslovno jurio jednog od sudija sa namerom da se sa njim obračuna, dok su ga drugi držali da taj napad ne… »
VIDEO Alimpijević se sukobio sa sudijama, pa posle meča osuo paljbu: "Ne moram ja da budem trener u Turskoj"

VIDEO Alimpijević se sukobio sa sudijama, pa posle meča osuo paljbu: "Ne moram ja da budem trener u Turskoj"

Nova pre 1 dan
Bešiktaš je poražen od Fenerbahčea u finalu Kupa Turske (91:74), ali je posle utakmice u centru pažnje bio trener crno-belih Dušan Alimpijević, koji je dao veoma emotivnu izjavu i oštro kritikovao kriterijum suđenja. Iako je Fener na kraju slavio… »
"Osećam se užasno, pustite nas da igramo": Dušan Alimpijević zagrmeo posle finala Kupa Turske

"Osećam se užasno, pustite nas da igramo": Dušan Alimpijević zagrmeo posle finala Kupa Turske

Večernje novosti pre 1 dan
KOŠARKAŠI Bešiktaša poraženi su u finalu Kupa Turske od Fenerbahče sa 91:74, a veoma ljut na sudije posle meča bio je trener crno-belih iz Istanbula Dušan Alimpijević. Foto: Zoran Jovanovic Selektoru Srbije najviše je zasmetao odnos izvedenih slobodnih… »
Bešiktaš poklekao u finalu kupa, Alimpijević nezadovoljan suđenjem

Bešiktaš poklekao u finalu kupa, Alimpijević nezadovoljan suđenjem

RTS pre 1 dan
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Kup Turske nakon što su u finalu sa 91:74 savladali ekipu selektora Srbije Dušana Alimpijevića. Fenerbahče je opravdao ulogu favorita i rutinski stigao do trećeg uzastopnog trofeja u kupu, nastavivši seriju odličnih… »
(VIDEO) Alimpijević „poludeo“ i ostao bez trofeja!

(VIDEO) Alimpijević „poludeo“ i ostao bez trofeja!

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Fenerbahčea drugu godinu uzastopno osvojili su trofej namenjen najboljem timu u Kupu Turske. Tim Šarunasa Jasikevičijusa je u reprizi prošlogodišnjeg finala, u dvorani „Sinan Erdem“, pobedio gradskog rivala Bešiktaš rezultatom 91:74 i deseti… »
Alimpijević "poludeo" zbog sudija: "Ne moram da budem trener u Turskoj" VIDEO

Alimpijević "poludeo" zbog sudija: "Ne moram da budem trener u Turskoj" VIDEO

B92 pre 1 dan
Trener Bešiktaša Dušan Alimpijević bio je jako ljut na sudije posle finala Kupa Turske. Fenerbahče je u velikom finalu slavio sa 91:74, a Alimpijević je imao izliv besa prilikom davanja izjave. "Fenerbahče je lider Evrolige, sjajan tim, sa sjajnim… »
Košarkaši Fenerbahčea pobedili Bešiktaš i osvojili Kup Turske

Košarkaši Fenerbahčea pobedili Bešiktaš i osvojili Kup Turske

Politika pre 1 dan
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Kup Turske pošto su večeras u Istanbulu u finalu pobedili Bešiktaš rezultatom 91:74. Najefikasniji u ekipi Fenerbahčea bio je Tarik Biberović sa 28 poena i 10 skokova. On je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP)… »
Alimpijević grmi posle poraza u finalu Kupa: "Osećam se užasno, ne moram ja da budem trener ovde"

Alimpijević grmi posle poraza u finalu Kupa: "Osećam se užasno, ne moram ja da budem trener ovde"

Telegraf pre 1 dan
Ekipa Bešiktaša poražena je u finalu Kupa Turske od Fenerbahčea rezultatom 91:74, ali rezultat na semaforu, prema rečima Dušana Alimpijevića, ne oslikava pravo stanje stvari i probleme sa kojima se njegov tim suočio na parketu. Srpski selektor je odmah… »
Alimpijević ponovo bez trofeja, Fener na krilima Biberovića osvojio Kup Turske

Alimpijević ponovo bez trofeja, Fener na krilima Biberovića osvojio Kup Turske

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Bešiktaš 91:74 u reprizi prošlogodišnjeg finala i tako osvojili Kup Turske. Ovo je njihov 10. trofej u klupskoj istoriji. Tim Dušana Alimpijevića je dobro otvorio meč i poveo posle prvih 10 minuta 24:22. Međutim, na… »
Alimpijević ostao bez trofeja u Kupu, Fenerbahče ponovo bio prejak

Alimpijević ostao bez trofeja u Kupu, Fenerbahče ponovo bio prejak

Nova pre 1 dan
Košarkaši Fenerbahčea drugu godinu zaredom osvojili su Kup Turske, pošto su u finalu u dvorani „Sinan Erdem“ savladali gradskog rivala Bešiktaš rezultatom 91:74. Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa tako je deseti put u istoriji podigla trofej, a ispred Fenera… »
Alimpijević ostao bez trofeja - Fener ubedljiv pred Partizan

Alimpijević ostao bez trofeja - Fener ubedljiv pred Partizan

B92 pre 1 dan
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Kup Turske, treći put u nizu. Aktuelni prvak Evrope je u finalu savladao ekipu Bešiktaša – 91:74. Fener je meč protiv rivala, koji sa klupe predvodi Dušan Alimpijević, prelomio u trećoj četvrtini kada je otišao na… »

Vesti dana »