Povezane vesti

Alimpijeviću Turci oteli kup, on potpuno poludeo, na ivici otkaza: Ne moram više ni da budem trener ovde!

Alimpijeviću Turci oteli kup, on potpuno poludeo, na ivici otkaza: Ne moram više ni da budem trener ovde!

Hot sport pre 23 dana
Sramotno deljenje pravde u finalu! Fenerbahče je osvojio Kup Turske pobedom nad Bešiktašom rezultatom 91:74, a meč je obeležila burna reakcija trenera poraženog tima Dušana Alimpijevića na račun suđenja. Srpski stručnjak bio je vidno nezadovoljan… »
Šaras ne spominje suđenje i Alimpijevića: "Pobeđujemo, pa je lako da me vole"

Šaras ne spominje suđenje i Alimpijevića: "Pobeđujemo, pa je lako da me vole"

Sportske.net pre 23 dana
Posle osvajanja Kupa Turske, trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus nije komentarisao sudijske odluke, o kojima je posle meča govorio trener Bešiktaša Dušan Alimpijević. "Naravno, trenutno pobeđujemo, pa je zbog toga lakše da me ovde vole. Imam sjajne… »
Dušan Alimpijević nasrnuo na sudiju: "Ne moram uopšte da budem trener u Turskoj"

Dušan Alimpijević nasrnuo na sudiju: "Ne moram uopšte da budem trener u Turskoj"

Mondo pre 23 dana
Srpski trener Dušan Alimpijević (39) bio je izuzetno ljut posle poraza svog Bešiktaša u finalu Kupa Turske protiv Fenerbahčea, 74:91. Na terenu je doslovno jurio jednog od sudija sa namerom da se sa njim obračuna, dok su ga drugi držali da taj napad ne… »
VIDEO Alimpijević se sukobio sa sudijama, pa posle meča osuo paljbu: "Ne moram ja da budem trener u Turskoj"

VIDEO Alimpijević se sukobio sa sudijama, pa posle meča osuo paljbu: "Ne moram ja da budem trener u Turskoj"

Nova pre 23 dana
Bešiktaš je poražen od Fenerbahčea u finalu Kupa Turske (91:74), ali je posle utakmice u centru pažnje bio trener crno-belih Dušan Alimpijević, koji je dao veoma emotivnu izjavu i oštro kritikovao kriterijum suđenja. Iako je Fener na kraju slavio… »
"Osećam se užasno, pustite nas da igramo": Dušan Alimpijević zagrmeo posle finala Kupa Turske

"Osećam se užasno, pustite nas da igramo": Dušan Alimpijević zagrmeo posle finala Kupa Turske

Večernje novosti pre 23 dana
KOŠARKAŠI Bešiktaša poraženi su u finalu Kupa Turske od Fenerbahče sa 91:74, a veoma ljut na sudije posle meča bio je trener crno-belih iz Istanbula Dušan Alimpijević. Foto: Zoran Jovanovic Selektoru Srbije najviše je zasmetao odnos izvedenih slobodnih… »
Bešiktaš poklekao u finalu kupa, Alimpijević nezadovoljan suđenjem

Bešiktaš poklekao u finalu kupa, Alimpijević nezadovoljan suđenjem

RTS pre 23 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Kup Turske nakon što su u finalu sa 91:74 savladali ekipu selektora Srbije Dušana Alimpijevića. Fenerbahče je opravdao ulogu favorita i rutinski stigao do trećeg uzastopnog trofeja u kupu, nastavivši seriju odličnih… »
(VIDEO) Alimpijević „poludeo“ i ostao bez trofeja!

(VIDEO) Alimpijević „poludeo“ i ostao bez trofeja!

Sport klub pre 23 dana
Košarkaši Fenerbahčea drugu godinu uzastopno osvojili su trofej namenjen najboljem timu u Kupu Turske. Tim Šarunasa Jasikevičijusa je u reprizi prošlogodišnjeg finala, u dvorani „Sinan Erdem“, pobedio gradskog rivala Bešiktaš rezultatom 91:74 i deseti… »
Alimpijević "poludeo" zbog sudija: "Ne moram da budem trener u Turskoj" VIDEO

Alimpijević "poludeo" zbog sudija: "Ne moram da budem trener u Turskoj" VIDEO

B92 pre 23 dana
Trener Bešiktaša Dušan Alimpijević bio je jako ljut na sudije posle finala Kupa Turske. Fenerbahče je u velikom finalu slavio sa 91:74, a Alimpijević je imao izliv besa prilikom davanja izjave. "Fenerbahče je lider Evrolige, sjajan tim, sa sjajnim… »
Košarkaši Fenerbahčea pobedili Bešiktaš i osvojili Kup Turske

Košarkaši Fenerbahčea pobedili Bešiktaš i osvojili Kup Turske

Politika pre 23 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Kup Turske pošto su večeras u Istanbulu u finalu pobedili Bešiktaš rezultatom 91:74. Najefikasniji u ekipi Fenerbahčea bio je Tarik Biberović sa 28 poena i 10 skokova. On je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP)… »
Alimpijević grmi posle poraza u finalu Kupa: "Osećam se užasno, ne moram ja da budem trener ovde"

Alimpijević grmi posle poraza u finalu Kupa: "Osećam se užasno, ne moram ja da budem trener ovde"

Telegraf pre 23 dana
Ekipa Bešiktaša poražena je u finalu Kupa Turske od Fenerbahčea rezultatom 91:74, ali rezultat na semaforu, prema rečima Dušana Alimpijevića, ne oslikava pravo stanje stvari i probleme sa kojima se njegov tim suočio na parketu. Srpski selektor je odmah… »
Alimpijević ponovo bez trofeja, Fener na krilima Biberovića osvojio Kup Turske

Alimpijević ponovo bez trofeja, Fener na krilima Biberovića osvojio Kup Turske

Sportske.net pre 23 dana
Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Bešiktaš 91:74 u reprizi prošlogodišnjeg finala i tako osvojili Kup Turske. Ovo je njihov 10. trofej u klupskoj istoriji. Tim Dušana Alimpijevića je dobro otvorio meč i poveo posle prvih 10 minuta 24:22. Međutim, na… »
Alimpijević ostao bez trofeja u Kupu, Fenerbahče ponovo bio prejak

Alimpijević ostao bez trofeja u Kupu, Fenerbahče ponovo bio prejak

Nova pre 23 dana
Košarkaši Fenerbahčea drugu godinu zaredom osvojili su Kup Turske, pošto su u finalu u dvorani „Sinan Erdem“ savladali gradskog rivala Bešiktaš rezultatom 91:74. Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa tako je deseti put u istoriji podigla trofej, a ispred Fenera… »
Alimpijević ostao bez trofeja - Fener ubedljiv pred Partizan

Alimpijević ostao bez trofeja - Fener ubedljiv pred Partizan

B92 pre 23 dana
Košarkaši Fenerbahčea osvojili su Kup Turske, treći put u nizu. Aktuelni prvak Evrope je u finalu savladao ekipu Bešiktaša – 91:74. Fener je meč protiv rivala, koji sa klupe predvodi Dušan Alimpijević, prelomio u trećoj četvrtini kada je otišao na… »

Vesti dana »