Povezane vesti
"Imala sam 100 intervencija" Starleta vadila silikone pa ih vratila: Mreže gore zbog njenih oblina - sve seva
Telegraf 23.02.2026
Starleta Tamara Đurić otkako se pojavila u javnosti ne prestaje da privlači pažnju. Iako više nije deo rijalitija i živi povučenijim životom i dalje je pod budnim okom javnosti. Đurićeva je posebno privukla pažnju mnogobrojnim intervencijama na sebi koje… »
"Imala sam 100 intervencija, sve sam na sebi radila": Poznata straleta izvadila silikone, pa ih opet vratila: Sad izazvala…
Blic 22.02.2026
Reakcije publike su bile podeljene; neki smatraju da je za ovakav izgled potrebna hrabrost. Na snimku je bila oskudno obučena, a njene obline su bile u prvom planu. Starleta Tamara Đurić objavila je na svom profilu na Instagramu provokativan snimak, koji… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB - Napadi u Libanu uprkos pristanku Izraela i Hezbolaha na prekid vatre; Tramp: Sporazum sa Iranom moguć sledeće nedelje
RTV pre 2 minutajoš 42 povezane
Ruski napadi širom Ukrajine: Dvoje dece među 22 žrtve, više od 100 povređenih
BBC News pre 47 minutajoš 45 povezanih
Granična policija: Kamioni usporeno izlaze iz Srbije, Hrvatska uvela novi carinski sistem
Insajder pre 6 satijoš 21 povezana
RHMZ izdao novo upozorenje: Beograd i veći deo Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra
NIN pre 6 satijoš 28 povezanih