Povezane vesti

"Ljudi ređe dobijaju dete prirodnim putem" Stevan Anđelković o borbi za potomstvo: "Supruga i ja smo išli na vantelesnu…

"Ljudi ređe dobijaju dete prirodnim putem" Stevan Anđelković o borbi za potomstvo: "Supruga i ja smo išli na vantelesnu…

Blic pre 1 dan
Anđelković primećuje da je sve ređe dobijanje dece prirodnim putem. Ispričao je i zanimljivu anegdotu o prvom susretu sa ženom Natašom, kada mu je bila antipatična i nedostupna. Pevač Stevan Anđelković u skladnom je braku sa suprugom Natašom, a malo je… »
"Ljudi ređe dobijaju dete prirodnim putem" Stevan Anđelković o borbi za potomstvo: Supruga i ja smo išli na vantelesnu oplodnju…

"Ljudi ređe dobijaju dete prirodnim putem" Stevan Anđelković o borbi za potomstvo: Supruga i ja smo išli na vantelesnu oplodnju…

Kurir pre 1 dan
Pevač Stevan Anđelković u skladnom je braku sa suprugom Natašom, a malo je poznato da su se godinama borili za potomstvo. Ona se podvrgla vantelesnoj oplodnji, koja je postala i te kako zastupljena. - Supruga i ja smo dobili dete vantelesnom oplodnjom… »

Vesti dana »