Povezane vesti
"Ljudi ređe dobijaju dete prirodnim putem" Stevan Anđelković o borbi za potomstvo: "Supruga i ja smo išli na vantelesnu…
Blic pre 1 dan
Anđelković primećuje da je sve ređe dobijanje dece prirodnim putem. Ispričao je i zanimljivu anegdotu o prvom susretu sa ženom Natašom, kada mu je bila antipatična i nedostupna. Pevač Stevan Anđelković u skladnom je braku sa suprugom Natašom, a malo je… »
"Ljudi ređe dobijaju dete prirodnim putem" Stevan Anđelković o borbi za potomstvo: Supruga i ja smo išli na vantelesnu oplodnju…
Kurir pre 1 dan
Pevač Stevan Anđelković u skladnom je braku sa suprugom Natašom, a malo je poznato da su se godinama borili za potomstvo. Ona se podvrgla vantelesnoj oplodnji, koja je postala i te kako zastupljena. - Supruga i ja smo dobili dete vantelesnom oplodnjom… »
Vesti dana »
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
RTV pre 3 satajoš 27 povezanih
Blokirana cela Srbija, odsudna bitka za srpsko selo Stefan proizvodi mleko, ali mora da radi u fabrici i vozi kamion: „Kriza u mlekarstvu nikad gora, poravnaće nas“
Ozon press pre 35 minutajoš 48 povezanih
Ugrožava li nasilje bandi Svetsko fudbalsko prvenstvo u Meksiku
BBC News pre 31 minutajoš 30 povezanih
MUP: Zaplenjeno 800 parfema, vrednosti skoro 6 miliona dinara
IndeksOnline pre 46 minutajoš 21 povezana
Trgovinski sporazumi i carinska politika SAD pod pritiskom odluka Vrhovnog suda i reakcija EU
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih