Povezane vesti

Oglasio se nakon vesti da se ženi Darko Filipović progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: "Ovo je najlepše…

Oglasio se nakon vesti da se ženi Darko Filipović progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: "Ovo je najlepše…

Blic pre 27 dana
Folker Darko Filipović oglasio se za "Blic" nakon vesti da se ženi. On trenutno boravi na Tajlandu, a za naš portal je govorio i o glasinama da se tamo preselio. Darko je rekao da uživa u toplijim krajevima i da mu odmor veoma prija. - Ne zanima me šta… »
Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi! Progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: Ne zanima me šta…

Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi! Progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: Ne zanima me šta…

Kurir pre 27 dana
Folker Darko Filipović oglasio se sa Tajlanda nakon vesti da se ženi, kao i da se preselio na tu egzotičnu destinaciju. Darko je rekao da uživa u toplijim krajevima i da mu odmor veoma prija. - Ne zanima me šta pričaju i pišu, ja znam da se više ne… »
Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi na Tajlandu: "Ovo mi je 18. put da sam..."

Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi na Tajlandu: "Ovo mi je 18. put da sam..."

Telegraf pre 27 dana
Nakon vesti koja je odjeknula kao bomba, da se pevač Darko Filipović ženi, oglasio se on sa Tajlanda gde trenutno odmara. Darko je rekao da uživa u toplijim krajevima i da mu odmor veoma prija. - Ne zanima me šta pričaju i pišu, ja znam da se više ne… »

Vesti dana »