Povezane vesti

Oglasio se nakon vesti da se ženi Darko Filipović progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: "Ovo je najlepše…

Oglasio se nakon vesti da se ženi Darko Filipović progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: "Ovo je najlepše…

Blic pre 1 dan
Folker Darko Filipović oglasio se za "Blic" nakon vesti da se ženi. On trenutno boravi na Tajlandu, a za naš portal je govorio i o glasinama da se tamo preselio. Darko je rekao da uživa u toplijim krajevima i da mu odmor veoma prija. - Ne zanima me šta… »
Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi! Progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: Ne zanima me šta…

Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi! Progovorio o preseljenju na Tajland i emotivnom životu: Ne zanima me šta…

Kurir pre 1 dan
Folker Darko Filipović oglasio se sa Tajlanda nakon vesti da se ženi, kao i da se preselio na tu egzotičnu destinaciju. Darko je rekao da uživa u toplijim krajevima i da mu odmor veoma prija. - Ne zanima me šta pričaju i pišu, ja znam da se više ne… »
Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi na Tajlandu: "Ovo mi je 18. put da sam..."

Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da se ženi na Tajlandu: "Ovo mi je 18. put da sam..."

Telegraf pre 1 dan
Nakon vesti koja je odjeknula kao bomba, da se pevač Darko Filipović ženi, oglasio se on sa Tajlanda gde trenutno odmara. Darko je rekao da uživa u toplijim krajevima i da mu odmor veoma prija. - Ne zanima me šta pričaju i pišu, ja znam da se više ne… »

Vesti dana »