Povezane vesti

Niški studenti objavili plan protesta „Država to smo mi“ za 1. mart

Niški studenti objavili plan protesta „Država to smo mi“ za 1. mart

Nedeljnik pre 2 dana
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Promena lokacije studentske tribine u Leskovcu o korupciji u zdravstvu

Promena lokacije studentske tribine u Leskovcu o korupciji u zdravstvu

Rešetka pre 1 dan
Studentska tribina u Leskovcu, na kojoj će se govoriti o korupciji u zdravstvu, umesto u hotelu „Atina Lux“, biće održana na novoj lokaciji – u kafiću „River“, pored Veterničkog keja. Tribina pod nazivom „Kad korupcija postane dijagnoza“ biće održana… »
Studenti u Nišu najavili za 1. mart protest Država to smo mi

Studenti u Nišu najavili za 1. mart protest Država to smo mi

Serbian News Media pre 1 dan
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16..00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Studenti u Nišu objavili detalje protesta „Država to smo mi“ najavljenog za 1. mart

Studenti u Nišu objavili detalje protesta „Država to smo mi“ najavljenog za 1. mart

In medija pre 1 dan
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16..00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu organizuju tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu organizuju tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Jug press pre 1 dan
NIŠ-PROKUPLJE- LESKOVAC-PIROT-VRANJE-ALEKSINAC Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu pred veliki studentski protest koji će biti 1. marta najavili su tribine u ovoj nedelji. Prva u nizu biće 23. februara od 16.30 u skupštinskoj sali u Prokuplju, a koja… »
Studenti objavili program i rutu protesta u Nišu 1.marta

Studenti objavili program i rutu protesta u Nišu 1.marta

Naissus info pre 1 dan
Veliki skup zakazan za nedelju, 1. mart, počeće u 16 sati, okupljanjem na dve lokacije, kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod “Delte”. Kolone će odatle ići do Trga kralja Milana a protest će trajati do 19:30 časova, najavili su studenti u blokadi… »
Studenti u Nišu najavili protest „Država to smo mi“ za 1. mart

Studenti u Nišu najavili protest „Država to smo mi“ za 1. mart

NIN pre 1 dan
Grupa studenata Univerziteta u Nišu najavila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u tom gradu, organizovati novi protest pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 časova okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku… »
Studenti u Nišu otkrili kako će izgledati protest 1. marta

Studenti u Nišu otkrili kako će izgledati protest 1. marta

N1 Info pre 1 dan
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom "Država to smo mi". Protest će početi u 16.00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Veliki studentski skup u Nišu: Objavljen program

Veliki studentski skup u Nišu: Objavljen program

Bujanovačke pre 1 dan
Bujanovac, Niš, 23. februar 2026. (foto Blokada.info protest u Nišu 2025) – Veliki studentski skup u Nišu, zakazan za nedelju (1. mart) počeće u 16 sati, okupljanjem na dve lokacije: kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod Delte, objavili su niški… »
Studenti objavili rutu i program protesta u Nišu 1. marta

Studenti objavili rutu i program protesta u Nišu 1. marta

Južne vesti pre 1 dan
Prema najavi neformalne grupe studenata u Nišu, veliki skup zakazan za nedelju, 1. mart, počeće u 16 sati, okupljanjem na dve lokacije: kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod Delte. Kolone će odatle ići do Trga kralja Milana i protest će trajati do… »
Pred veliki protest 1. marta u Nišu tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Pred veliki protest 1. marta u Nišu tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Mašina pre 1 dan
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu pred veliki studentski protest koji će biti 1. marta najavili su tribine u ovoj nedelji. Prva u nizu biće 23. februara od 16.30 u skupštinskoj sali u Prokuplju, a koja se tiče lokalne samouprave i korupcije. Za njom… »
Studenti organizuju tribinu o korupciji u Prokuplju, poziv građanima da se pridruže

Studenti organizuju tribinu o korupciji u Prokuplju, poziv građanima da se pridruže

Južne vesti pre 1 dan
Studenti sa juga Srbije organizuju tribinu u ponedeljak, 23. februara od 16:30 u skupštinskoj sali u Prokuplju, u okviru inicijative „Nedelja slobode na jugu Srbije“, pa zajedno sa Zborom građana pozivaju sve Prokupčane da dođu i pridruže se razgovoru… »
Tematska tribina studenata u Leskovcu o zdravstvu i korupciji

Tematska tribina studenata u Leskovcu o zdravstvu i korupciji

Jugmedia pre 1 dan
Tematska tribina o zdravstvu i korupcici u Leskovcu biće održana u utorak 24. februara u Hotelu Atina lux od 18 sati, u okviru Nedelje slobode na jugu Srbije koju organizuju Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu. Govornici na tribini biće student na… »
Tematska tribina studenata u četvrtak u Vranju: Sloboda dolazi

Tematska tribina studenata u četvrtak u Vranju: Sloboda dolazi

Vranje news pre 1 dan
Tematska tribina o represiji, korupciji i slobodi medija u Vranju biće održana u četvrtak 26. februara u Medijskom skloništu (18 časova), u okviru Nedelje slobode na jugu Srbije koju organizuju Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu. Kako je saopšteno na… »
„Nedelja slobode na jugu Srbije“ počinje danas u Prokuplju, sutra se u Leskovcu priča o korupciji u zdravstvu

„Nedelja slobode na jugu Srbije“ počinje danas u Prokuplju, sutra se u Leskovcu priča o korupciji u zdravstvu

Rešetka pre 2 dana
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu najavili su da će u susret velikom studentskom skupu zakazanom za 1. mart u Nišu organizovati seriju tribina u pet gradova juga Srbije pod nazivom „Nedelja slobode na jugu Srbije“. Tribine će biti održane od 23. do… »
Niški studenti u blokadi organizuju tribine u pet gradova na jugu Srbije

Niški studenti u blokadi organizuju tribine u pet gradova na jugu Srbije

Medijska kutija pre 2 dana
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu najavili su da će u susret velikom studentskom skupu zakazanom za 1. mart u Nišu organizovati seriju tribina u pet gradova juga Srbije pod nazivom „Nedelja slobode na jugu Srbije“. Tribine će biti održane od 23. do… »

Vesti dana »