Povezane vesti

Niški studenti objavili plan protesta „Država to smo mi“ za 1. mart

Niški studenti objavili plan protesta „Država to smo mi“ za 1. mart

Nedeljnik pre 23 dana
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Promena lokacije studentske tribine u Leskovcu o korupciji u zdravstvu

Promena lokacije studentske tribine u Leskovcu o korupciji u zdravstvu

Rešetka pre 22 dana
Studentska tribina u Leskovcu, na kojoj će se govoriti o korupciji u zdravstvu, umesto u hotelu „Atina Lux“, biće održana na novoj lokaciji – u kafiću „River“, pored Veterničkog keja. Tribina pod nazivom „Kad korupcija postane dijagnoza“ biće održana… »
Studenti u Nišu najavili za 1. mart protest Država to smo mi

Studenti u Nišu najavili za 1. mart protest Država to smo mi

Serbian News Media pre 22 dana
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16..00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Studenti u Nišu objavili detalje protesta „Država to smo mi“ najavljenog za 1. mart

Studenti u Nišu objavili detalje protesta „Država to smo mi“ najavljenog za 1. mart

In medija pre 22 dana
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16..00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu organizuju tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu organizuju tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Jug press pre 22 dana
NIŠ-PROKUPLJE- LESKOVAC-PIROT-VRANJE-ALEKSINAC Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu pred veliki studentski protest koji će biti 1. marta najavili su tribine u ovoj nedelji. Prva u nizu biće 23. februara od 16.30 u skupštinskoj sali u Prokuplju, a koja… »
Studenti objavili program i rutu protesta u Nišu 1.marta

Studenti objavili program i rutu protesta u Nišu 1.marta

Naissus info pre 22 dana
Veliki skup zakazan za nedelju, 1. mart, počeće u 16 sati, okupljanjem na dve lokacije, kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod “Delte”. Kolone će odatle ići do Trga kralja Milana a protest će trajati do 19:30 časova, najavili su studenti u blokadi… »
Studenti u Nišu najavili protest „Država to smo mi“ za 1. mart

Studenti u Nišu najavili protest „Država to smo mi“ za 1. mart

NIN pre 22 dana
Grupa studenata Univerziteta u Nišu najavila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u tom gradu, organizovati novi protest pod sloganom „Država to smo mi“. Protest će početi u 16.00 časova okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku… »
Studenti u Nišu otkrili kako će izgledati protest 1. marta

Studenti u Nišu otkrili kako će izgledati protest 1. marta

N1 Info pre 22 dana
Grupa studenata niškog Univerziteta saopštila je da će 1. marta, na godišnjicu studentskog protesta u Nišu, organizovati novi pod sloganom "Država to smo mi". Protest će početi u 16.00 okupljanjem kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod tržnog centra… »
Studenti objavili rutu i program protesta u Nišu 1. marta

Studenti objavili rutu i program protesta u Nišu 1. marta

Južne vesti pre 22 dana
Prema najavi neformalne grupe studenata u Nišu, veliki skup zakazan za nedelju, 1. mart, počeće u 16 sati, okupljanjem na dve lokacije: kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod Delte. Kolone će odatle ići do Trga kralja Milana i protest će trajati do… »
Veliki studentski skup u Nišu: Objavljen program

Veliki studentski skup u Nišu: Objavljen program

Bujanovačke pre 22 dana
Bujanovac, Niš, 23. februar 2026. (foto Blokada.info protest u Nišu 2025) – Veliki studentski skup u Nišu, zakazan za nedelju (1. mart) počeće u 16 sati, okupljanjem na dve lokacije: kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod Delte, objavili su niški… »
Pred veliki protest 1. marta u Nišu tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Pred veliki protest 1. marta u Nišu tribine u Prokuplju, Leskovcu, Pirotu, Vranju i Aleksincu

Mašina pre 22 dana
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu pred veliki studentski protest koji će biti 1. marta najavili su tribine u ovoj nedelji. Prva u nizu biće 23. februara od 16.30 u skupštinskoj sali u Prokuplju, a koja se tiče lokalne samouprave i korupcije. Za njom… »
Studenti organizuju tribinu o korupciji u Prokuplju, poziv građanima da se pridruže

Studenti organizuju tribinu o korupciji u Prokuplju, poziv građanima da se pridruže

Južne vesti pre 22 dana
Studenti sa juga Srbije organizuju tribinu u ponedeljak, 23. februara od 16:30 u skupštinskoj sali u Prokuplju, u okviru inicijative „Nedelja slobode na jugu Srbije“, pa zajedno sa Zborom građana pozivaju sve Prokupčane da dođu i pridruže se razgovoru… »
Tematska tribina studenata u Leskovcu o zdravstvu i korupciji

Tematska tribina studenata u Leskovcu o zdravstvu i korupciji

Jugmedia pre 22 dana
Tematska tribina o zdravstvu i korupcici u Leskovcu biće održana u utorak 24. februara u Hotelu Atina lux od 18 sati, u okviru Nedelje slobode na jugu Srbije koju organizuju Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu. Govornici na tribini biće student na… »
Tematska tribina studenata u četvrtak u Vranju: Sloboda dolazi

Tematska tribina studenata u četvrtak u Vranju: Sloboda dolazi

Vranje news pre 23 dana
Tematska tribina o represiji, korupciji i slobodi medija u Vranju biće održana u četvrtak 26. februara u Medijskom skloništu (18 časova), u okviru Nedelje slobode na jugu Srbije koju organizuju Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu. Kako je saopšteno na… »
„Nedelja slobode na jugu Srbije“ počinje danas u Prokuplju, sutra se u Leskovcu priča o korupciji u zdravstvu

„Nedelja slobode na jugu Srbije“ počinje danas u Prokuplju, sutra se u Leskovcu priča o korupciji u zdravstvu

Rešetka pre 23 dana
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu najavili su da će u susret velikom studentskom skupu zakazanom za 1. mart u Nišu organizovati seriju tribina u pet gradova juga Srbije pod nazivom „Nedelja slobode na jugu Srbije“. Tribine će biti održane od 23. do… »
Niški studenti u blokadi organizuju tribine u pet gradova na jugu Srbije

Niški studenti u blokadi organizuju tribine u pet gradova na jugu Srbije

Medijska kutija pre 23 dana
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu najavili su da će u susret velikom studentskom skupu zakazanom za 1. mart u Nišu organizovati seriju tribina u pet gradova juga Srbije pod nazivom „Nedelja slobode na jugu Srbije“. Tribine će biti održane od 23. do… »

Vesti dana »