Povezane vesti

Popila sam tablete za smirenje! Snežana Đurišić skrhana zbog sina koji je brutalno pretučen: Kakav god da je, moj je! Imam i…

Popila sam tablete za smirenje! Snežana Đurišić skrhana zbog sina koji je brutalno pretučen: Kakav god da je, moj je! Imam i…

Kurir pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, pre šest dana doživeo je jezivo mučenje i zlostavljanje u stanu poznanika na Vračaru. Nakon ove teške situacije, oglasila se i Snežana Đurišić koja je još jednom smogla snage da ispriča kako je ona posle svega… »
"Popila sam neke tablete, hvala Bogu živ je", Snežana s knedlom u grlu o pretučenom sinu: "Kakav god da je..."

"Popila sam neke tablete, hvala Bogu živ je", Snežana s knedlom u grlu o pretučenom sinu: "Kakav god da je..."

Telegraf pre 1 dan
Snežana Đurišić prošle nedelje pretrpela je veliki stres nakon što je njen sin Marko Gvozdenović brutalno pretučen i zbog nanetih povreda odmah hospitalizovan. Ona se na konferenciji za medije održanoj pre nekoliko dana oglasila pred medijima prvi put i… »
"Kakav god da je, on je moj, život ide dalje" Snežana Đurišić o sinu koji je pretučen: "Popila sam tablete za smirenje"

"Kakav god da je, on je moj, život ide dalje" Snežana Đurišić o sinu koji je pretučen: "Popila sam tablete za smirenje"

Blic pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, pretrpeo je fizičko zlostavljanje u stanu poznanika na Vračaru. Snežana Đurišić se oglasila i izjavila da joj je najbitnije da je on dobro. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, pre pet dana doživeo je jezivo… »

Vesti dana »