Povezane vesti

Sanja prelazila prugu, pa izgubila život! Okanović za Telegraf.rs otkriva gde vrebaju najveće opasnosti

Sanja prelazila prugu, pa izgubila život! Okanović za Telegraf.rs otkriva gde vrebaju najveće opasnosti

Telegraf pre 1 sat
Velika tragedija dogodila se 21. februara u Rakovici, a kada je na mladu Sanju V. (30), majku troje dece, naleteo voz u trenutku dok je prelazila prugu i usmrtio je. Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja u razgovoru za Telegraf.rs objasnio… »
Poznato vreme i mesto sahrane Sanje koju je udario voz u Rakovici

Poznato vreme i mesto sahrane Sanje koju je udario voz u Rakovici

Telegraf pre 4 sati
Beogradsko naselje Rakovica utihnulo je u subotu, 21. februara, kada je u stravičnoj železničkoj nesreći ugašen život tridesetogodišnje Sanje Vujanić. Njena sharana biće obavljena u četvrtak, 26, februara u 10:30 na Bežanijskom groblju. Dok zvanični… »
(Foto) "Kako deci da kažem da nemaju više majku" Uznemirujuća ispovest bivšeg supruga Sanje (30) na koju je naleteo voz u…

(Foto) "Kako deci da kažem da nemaju više majku" Uznemirujuća ispovest bivšeg supruga Sanje (30) na koju je naleteo voz u…

Blic pre 5 sati
On naglašava da Sanja nije bila samohrana majka i da im je, i nakon razvoda, pružao finansijsku i emotivnu podršku. Očevidci nesreće tvrde da Sanja nije pokušala samoubistvo, već je stradala dok je prelazila prugu sa slušalicama u ušima. U Rakovici se u… »
"Roditelji sa decom na ovom mestu pretrčavaju prugu" Potresne scene na mestu gde je nastradala Sanja iz Rakovice, građani pale…

"Roditelji sa decom na ovom mestu pretrčavaju prugu" Potresne scene na mestu gde je nastradala Sanja iz Rakovice, građani pale…

Blic pre 5 sati
Od nastradale Sanje se oprostio i Fudbalski klub "Miljakovac" Sanjin prijatelj tvrdi da ona nije izvršila samoubistvo Sanja V. (30) nastradala je u Rakovici kada je na nju naleteo voz u trenutku dok je prelazila prugu. Dva dana nakon nesreće Sanjini… »
"Nije samohrana majka, ja sam otac dece": Oglasio se čovek koji tvrdi da je bivši muž nastradale Sanje

"Nije samohrana majka, ja sam otac dece": Oglasio se čovek koji tvrdi da je bivši muž nastradale Sanje

Mondo pre 8 sati
Sanja V. (30) nastradala je u Rakovici kada je na nju naleteo voz u trenutku dok je prelazila prugu. Na društvenim mrežama se oglasio muškarac koji tvrdi da je njen bivši suprug i koji je kazao da ona nije samohrana majka. Podsetimo, do teške železničke… »
"Ja sam otac, nije istina da je išla kod dece" Prvo oglašavanje bivšeg muža Sanje, stradale u železničkoj nesreći u Rakovici…

"Ja sam otac, nije istina da je išla kod dece" Prvo oglašavanje bivšeg muža Sanje, stradale u železničkoj nesreći u Rakovici…

Kurir pre 8 sati
Sanja V. (30) nastradala je u Rakovici kada je na nju naleteo voz u trenutku dok je prelazila prugu. Na društvenim mrežama se oglasio muškarac koji tvrdi da je njen bivši suprug i koji je kazao da ona nije samohrana majka. Podsetimo, do teške železničke… »
Crna statistika na pružnim prelazima smrti, vozovi odneli na desetine života! Mališani stradali kod Lazarevca, sestre kod…

Crna statistika na pružnim prelazima smrti, vozovi odneli na desetine života! Mališani stradali kod Lazarevca, sestre kod…

Kurir pre 9 sati
Dve tragedije u dva dana najnoviji su slučajevi u nizu jezivih događaja na srpskoj železnici, posebno na pružnim prelazima koji su često nazivani "crnim tačkama" zbog loše preglednosti, signalizacije, bezbednosnih mera ili nepažnje pešaka. U beogradskom… »
"Voz ju je vukao 15 metara, bila je ispod vagona" Očevidac stravične nesreće na pruzi u Rakovici otkrio detalje: Kada sam…

"Voz ju je vukao 15 metara, bila je ispod vagona" Očevidac stravične nesreće na pruzi u Rakovici otkrio detalje: Kada sam…

Kurir pre 12 sati
U Rakovici, na pružnom prelazu koji prolazi kroz ovo beogradsko naselje dogodila se teška železnička nesreća u kojoj je život izgubila Sanja V. (30), majka troje male dece, a prizori sa mesta tragedije svedoče o stravičnom događaju koji je potresao… »
"Ima tri sina od 2, 4 i 6 godina, ovo je velika tragedija" Očevidac stravične nesreće u Rakovici u kojoj je poginula Sanja…

"Ima tri sina od 2, 4 i 6 godina, ovo je velika tragedija" Očevidac stravične nesreće u Rakovici u kojoj je poginula Sanja…

Blic pre 14 sati
"U jednom trenutku je ušao jedan momak u svlačionicu i rekao: 'Ima li nekog doktora, Sanju je udario voz' Kako kaže, prizor posle nesreće je bio jeziv U Rakovici se preksinoć, oko 18 časova, dogodila teška železnička nesreća u kojoj je život izgubila… »
"Strašno je i proći ovuda, pružni prelaz kao da je uklet, ovo nije prva tragedija baš na ovom mestu" Jezivo nakon nesreće u…

"Strašno je i proći ovuda, pružni prelaz kao da je uklet, ovo nije prva tragedija baš na ovom mestu" Jezivo nakon nesreće u…

Kurir pre 15 sati
U Rakovici, na pružnom prelazu koji prolazi kroz ovo beogradsko naselje dogodila se teška železnička nesreća u kojoj je život izgubila Sanja V. (30), majka troje male dece, a prizori sa mesta tragedije svedoče o stravičnom događaju koji je potresao… »

Vesti dana »