Povezane vesti
Slavka Kanjevac: 'Devojčica koja igra fudbal - bio je to tabu'
BBC News 23.02.2026
Pionirka ženskog fudbala kaže da se položaj fudbalerki nije mnogo popravio u odnosu na period od pre 50 godina. Slavka Kanjevac ne voli male prostore - draža joj je širina. „Ne volim da me steže", govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog… »
Slavka Kanjevac: ‘Devojčica koja igra fudbal – bio je to tabu’
Južne vesti 23.02.2026
Biomedija kreativna produkcija Slavka Kanjevac, jedna od najboljih igračica u istoriji ženskog fudbala u Srbiji Slavka Kanjevac ne voli male prostore – draža joj je širina. „Ne volim da me steže“, govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog… »
Radio 021 23.02.2026
Pionirka ženskog fudbala kaže da se položaj fudbalerki nije mnogo popravio u odnosu na period od pre 50 godina. Biomedija kreativna produkcija Slavka Kanjevac, jedna od najboljih igračica u istoriji ženskog fudbala u Srbiji Slavka Kanjevac ne voli male… »
Slavka Kanjevac: ‘Devojčica koja igra fudbal – bio je to tabu’
Danas 23.02.2026
Slavka Kanjevac ne voli male prostore – draža joj je širina. „Ne volim da me steže“, govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog fudbala, na početku dokumentarnog filma o njenom životu „Pele, Džaja, Slavka“ novinarke Dragane Kanjevac. U životu… »
NIN 23.02.2026
Slavka Kanjevac ne voli male prostore - draža joj je širina. "Ne volim da me steže", govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog fudbala, na početku dokumentarnog filma o njenom životu "Pele, Džaja, Slavka" novinarke Dragane Kanjevac. U životu… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine
N1 Info pre 55 minutajoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 54 minutajoš 22 povezane
Đedović Handanović sa delegacijom SOKAR-a o izgradnji gasne elektrane kod Niša
RTS pre 3 satajoš 21 povezana