Povezane vesti
Slavka Kanjevac: 'Devojčica koja igra fudbal - bio je to tabu'
BBC News pre 3 dana
Pionirka ženskog fudbala kaže da se položaj fudbalerki nije mnogo popravio u odnosu na period od pre 50 godina. Slavka Kanjevac ne voli male prostore - draža joj je širina. „Ne volim da me steže", govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog… »
Slavka Kanjevac: ‘Devojčica koja igra fudbal – bio je to tabu’
Danas pre 3 dana
Slavka Kanjevac ne voli male prostore – draža joj je širina. „Ne volim da me steže“, govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog fudbala, na početku dokumentarnog filma o njenom životu „Pele, Džaja, Slavka“ novinarke Dragane Kanjevac. U životu… »
NIN pre 3 dana
Slavka Kanjevac ne voli male prostore - draža joj je širina. "Ne volim da me steže", govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog fudbala, na početku dokumentarnog filma o njenom životu "Pele, Džaja, Slavka" novinarke Dragane Kanjevac. U životu… »
Radio 021 pre 3 dana
Pionirka ženskog fudbala kaže da se položaj fudbalerki nije mnogo popravio u odnosu na period od pre 50 godina. Biomedija kreativna produkcija Slavka Kanjevac, jedna od najboljih igračica u istoriji ženskog fudbala u Srbiji Slavka Kanjevac ne voli male… »
Slavka Kanjevac: ‘Devojčica koja igra fudbal – bio je to tabu’
Južne vesti pre 3 dana
Biomedija kreativna produkcija Slavka Kanjevac, jedna od najboljih igračica u istoriji ženskog fudbala u Srbiji Slavka Kanjevac ne voli male prostore – draža joj je širina. „Ne volim da me steže“, govori 70-godišnja Kanjevac, jedna od pionirki ženskog… »
Vesti dana »
„Studenti te zovu“: Počeli da stižu mejlovi od studenata u blokadi
Nedeljnik pre 3 satajoš 17 povezanih