Povezane vesti
CIA i MI6 su znale za Putinov plan, ali im niko nije verovao: Spremao se godinama, a Zelenski je ignorisao upozorenja?!
Mondo pre 8 sati
Ruska invazija na Ukrajinu počela je 24. februara 2022. godine, a američke i britanske obaveštajne službe su mesecima bile svesne da ruski predsednik Vladimir Putin priprema napad, piše Gardijan. Oslanjajući se na više od 100 intervjua sa visokim… »
Otkriveno kad je Putin odlučio da napadne i kako su obaveštajci znali; "Upozoren je na posledice"
B92 pre 8 sati
Ruska invazija na Ukrajinu počela je 24. februara 2022. godine, a američke i britanske obaveštajne službe su mesecima bile svesne da ruski predsednik Vladimir Putin priprema napad, piše Gardijan. Oslanjajući se na više od 100 intervjua sa visokim… »
Rat koji je bio najavljen: Sve je počelo jednim telefonskim razgovorom – kako su CIA i MI6 otkrile Putinove planove i zašto im…
Nova pre 14 sati
Gardijan piše kako su američka CIA i britanski MI6 još tokom 2021. došli do izuzetno detaljnih saznanja da Vladimir Putin sprema punu invaziju na Ukrajinu, ali im gotovo niko u Evropi, pa ni ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, nije verovao sve do… »
Vesti dana »
Drama u Čalijama, staford kidisao na ženu, mladić (23) je odbranio golim rukama
Niške vesti pre 2 satajoš 31 povezana
EU sprema zabranu ulaska ruskim vojnicima, Medvedev uzvratio: Doći ćemo i bez viza
Sputnik pre 27 minutajoš 29 povezanih
Poljoprivrednici u utorak počinju sa najavljenom radikalizacijom protesta, objavljene lokacije blokade
Glas Šumadije pre 2 satajoš 30 povezanih
SAZNAJEMO Danka Nešović pravi čistku u Petoj gimnaziji: Poslednjeg dana na funkciji suspendovala četvoro profesora
Nova pre 8 satijoš 29 povezanih
SAOPŠTENjE policije povodom različitih neistinitih spekulacija o postupanju policijskih službenika SAOPŠTENjE POLICIJE
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 26 povezanih