Povezane vesti
CIA i MI6 su znale za Putinov plan, ali im niko nije verovao: Spremao se godinama, a Zelenski je ignorisao upozorenja?!
Mondo 23.02.2026
Ruska invazija na Ukrajinu počela je 24. februara 2022. godine, a američke i britanske obaveštajne službe su mesecima bile svesne da ruski predsednik Vladimir Putin priprema napad, piše Gardijan. Oslanjajući se na više od 100 intervjua sa visokim… »
Otkriveno kad je Putin odlučio da napadne i kako su obaveštajci znali; "Upozoren je na posledice"
B92 23.02.2026
Ruska invazija na Ukrajinu počela je 24. februara 2022. godine, a američke i britanske obaveštajne službe su mesecima bile svesne da ruski predsednik Vladimir Putin priprema napad, piše Gardijan. Oslanjajući se na više od 100 intervjua sa visokim… »
Rat koji je bio najavljen: Sve je počelo jednim telefonskim razgovorom – kako su CIA i MI6 otkrile Putinove planove i zašto im…
Nova 23.02.2026
Gardijan piše kako su američka CIA i britanski MI6 još tokom 2021. došli do izuzetno detaljnih saznanja da Vladimir Putin sprema punu invaziju na Ukrajinu, ali im gotovo niko u Evropi, pa ni ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, nije verovao sve do… »
Vesti dana »
Stigli najnoviji podaci za Srbiju: Rođeno 652 bebe više nego prošle godine, jedna brojka posebno ohrabruje
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Požari i dalje širom Srbije: Mađarska šalje pomoć, nova žarišta na Goču
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 88 povezanih
(Radarski snimci) Kišni oblak upravo ulazi u Srbiju! Spas ili novi problem: Sa pljuskovima stižu grad i grmljavina! Situacija iz sata u sat
Blic pre 2 satajoš 52 povezane
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih
Pretnje Baronu Trampu na iranskoj televiziji: Tajna služba pokrenula istragu
NIN pre 46 minutajoš 27 povezanih