Povezane vesti

Penjaroja: Konačno smo kompletni, očekujemo povratak Miltona i Džonsa

Penjaroja: Konačno smo kompletni, očekujemo povratak Miltona i Džonsa

RTS pre 7 sati
Trener košarkaša Partizana Žoan Penjaroja rekao je pred utakmicu protiv Fenerbahčea da je ekipa konačno kompletna i da su svi igrači u trenažnom procesu osim kapitena Vanje Marinkovića, koji će biti van stroja do oktobra. Nakon što su učešće na Kupu… »
Fenerbahče nek se spremi, Partizan dolazi gotovo kompletiran: Tri dobro poznata imena napokon u avionu crno-belih!

Fenerbahče nek se spremi, Partizan dolazi gotovo kompletiran: Tri dobro poznata imena napokon u avionu crno-belih!

Hot sport pre 7 sati
Evo o kome je reč! Partizan u gotovo najjačem sastavu putuje u Istanbul na duel sa Fenerbahčeom, koji je na programu u sredu od 20.00 časova. Na spisku putnika nalaze se tri važna imena – Dilan Osetkovski, Šejk Milton i Karlik Džouns – što znači da… »
Penjaroja: Jasno je – morali bolje, ali Kup je bio težak za nas

Penjaroja: Jasno je – morali bolje, ali Kup je bio težak za nas

Sport klub pre 7 sati
Trener Partizana Đoan Penjaroja je pred polazak za Istanbul na meč protiv Fenerbahčea poručio da njegova ekipa može ponovo da zaigra u istom nivou kao i pre Kupa. Partizan je na Kupu ponovo pokazao da bez vođe ne može. Crno beli su odigrali dve veoma… »
Penjaroja saopštio sjajne vesti! Partizan kompletan putuje u Istanbul

Penjaroja saopštio sjajne vesti! Partizan kompletan putuje u Istanbul

Večernje novosti pre 7 sati
Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je pred utakmicu protiv Fenerbahčea da je ekipa konačno kompletna i da su svi igrači u trenažnom procesu osim kapitena Vanje Marinkovića, koji će biti van stroja do oktobra. FOTO: ATA images Partizan u 29… »
Partizan u kompletnom sastavu ide u Istanbul! "To sa Dilanom je vrlo, vrlo čudna situacija"

Partizan u kompletnom sastavu ide u Istanbul! "To sa Dilanom je vrlo, vrlo čudna situacija"

Sportske.net pre 8 sati
Taman je Partizan zaigrao kako treba, a onda je usledio poraz u Kupu "Radivoj Korać". Doduše, falilo je mnogo važnih igrača zbog pravila, ali opet, ubedljiv poraz u polufinalu takmičenja u Nišu ostavio je gorak ukus. To nije poremetilo tim, a trener Đoan… »
Vratio sam se, bio sam glavni i biću to i sada: Karlik ne sumnja da je najbolji košarkaš Partizana!

Vratio sam se, bio sam glavni i biću to i sada: Karlik ne sumnja da je najbolji košarkaš Partizana!

Hot sport pre 7 sati
Evo šta je najavio Sudanac! Košarkaš Partizana Karlik Džouns obratio se medijima uoči gostovanja Fenerbahčeu u Istanbulu, koje je na programu u sredu od 20.00 časova, poručivši da se oseća potpuno spremno i da je spreman da preuzme odgovornost. „Znaš… »
Penjaroja raspametio navijače, tri igrača se vraćaju u tim: Lider crno-belih će konačno opet igrati košarku

Penjaroja raspametio navijače, tri igrača se vraćaju u tim: Lider crno-belih će konačno opet igrati košarku

Nova pre 7 sati
Đoan Penjaroja, trener Partizana, objavio je odlične vesti za navijače pred okršaj protiv Fenerbahčea u sredu od 18.45 jer se čak tri igrača vraćaju u tim. Karlik Džons, Šejk Milton i Dilan Osetkovski su konačno na raspolaganju treneru crno-belih. "Imali… »
Penjaroja saopštio odlične vesti! Navijači Partizana u transu! Crno-beli su konačno na okupu, čak trojica igrača se vraćaju…

Penjaroja saopštio odlične vesti! Navijači Partizana u transu! Crno-beli su konačno na okupu, čak trojica igrača se vraćaju…

Kurir pre 7 sati
Košarkaši Partizana okreću se evroligaškim obaveza, a naredni izazov ih očeje u sredu kada će odmeriti snage sa Fenerbahčeom u sklopu 29. kola elitnog takmičenja. Navijače zanima kakva je situacija sa ključnim igračima Partizana pred ovu utakmicu… »
Đoan Penjaroja konačno odahnuo: Čak trojica igrača se vraćaju u Partizan

Đoan Penjaroja konačno odahnuo: Čak trojica igrača se vraćaju u Partizan

Mondo pre 8 sati
KK Partizan se posle debakla na Kupu Radivoja Koraća okreće obavezama u Evroligi, a prvi naredni meč na programu je već u sredu protiv Fenerbahčea, kome će gostovati u Istanbulu od 18.45. Uoči ovog meča Đoan Penjaroja je dobio dobre vesti i moći će da… »
Konačno dobre vesti za Partizan

Konačno dobre vesti za Partizan

B92 pre 8 sati
Trener Partizana Đoan Penjaroja izjavio je da će crno-beli biti kompletni protiv Fenerbahčea u Istnbulu. Partizan u 29. kolu Evrolige u sredu gostuje šampionu Evrope od 18.45. "Konačno smo kompletni. Svi igrači su u trenažnom procesu, a očekujemo i… »
Džekiri: "Hemija je mnogo bolja"

Džekiri: "Hemija je mnogo bolja"

B92 pre 7 sati
Košarkaši Partizan nastavljaju takmičenje u EuroLeague, a u okviru 29. kola u sredu gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu (18.45). Pred duel sa aktuelnim šampionom i liderom Evrolige, pred medije je izašao centar crno-belih Tonje Džekiri, koji je poručio da… »
Povratak Karlika Džonsa

Povratak Karlika Džonsa

Politika pre 7 sati
Partizan u 29. kolu Evrolige u sredu od 18.45 časova gostuje Fenerbahčeu. Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je pred utakmicu protiv Fenerbahčea da je ekipa konačno kompletna i da su svi igrači u trenažnom procesu osim kapitena Vanje… »
Đoan Penjaroja objavio fantastične vesti: Protiv Fenerbahčea bi mogla da se u tim vrate čak trojica košarkaša!

Đoan Penjaroja objavio fantastične vesti: Protiv Fenerbahčea bi mogla da se u tim vrate čak trojica košarkaša!

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Partizana u sredu će se posle obaveza u Kupu Radivoj Korać, gde su poraženi u polufinalu od Mege, vratiti utakmicama u Evroligi, gde će im protivnik biti ekipa Fenerbahčea u Istanbulu u 29. kolu. Očekivano, sve je zanimalo kakva je situacija sa… »
Tonje Džekiri otkrio da li je dobio pauzu zbog neodlaska na Kup, pa pomenuo Karlika: "Znamo kakav je košarkaš"

Tonje Džekiri otkrio da li je dobio pauzu zbog neodlaska na Kup, pa pomenuo Karlika: "Znamo kakav je košarkaš"

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Partizana vraćaju se obavezama u Evroligi, pošto će se u 29. kolu u sredu uveče u Istanbulu sastati sa ekipom Fenerbahčea, a veliku prednost nakon odsustva Nikola Melija bi na svojoj poziciji mogao da ima Tonje Džekiri. Upravo je on stao pred… »
Karlik Džons usrećio Grobare, ovako reagovao na pitanje o Žocu i Penjaroji: "Dok god sam tu, ja sam najbolji"

Karlik Džons usrećio Grobare, ovako reagovao na pitanje o Žocu i Penjaroji: "Dok god sam tu, ja sam najbolji"

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Partizana u sredu, nakon neuspeha u Kupu Radivoja Koraća, igraju utakmicu u okviru 29. kola Evrolige, a lepe vesti jesu povratak Karlika Džonsa u tim, ali i Dilana Osetkovskog. Obojicu smo snimili na treningu, kao i Šejka Miltona, i svi su… »
Snimili smo Dilana Osetkovskog na treningu nakon ukidanja suspenzije, sjajne vesti za navijače Partizana

Snimili smo Dilana Osetkovskog na treningu nakon ukidanja suspenzije, sjajne vesti za navijače Partizana

Telegraf pre 8 sati
Nakon velike sage koja je uzburkala čitavu evropsku košarkašku javnost, Dilan Osetkovski je opet dobio pravo nastupa za Partizan, pošto je suspenzija koja je stupila na snagu pred utakmicu prošlog kola Evrolige protiv Reala ukinuta. Tim povodom oglasio… »
Navijači Partizana nisu mogli da požele bolje vesti: Karlik Džons na treningu, spreman je za Fenerbahče!

Navijači Partizana nisu mogli da požele bolje vesti: Karlik Džons na treningu, spreman je za Fenerbahče!

Telegraf pre 8 sati
Vreme je za veliki povratak! Prvi put od 20. oktobra, kada je doživeo tešku povredu na meču protiv FMP-a iz Železnika u ABA ligi, Karlik Džons bi trebalo da zaigra u sredu protiv Fenerbahčea u 29. kolu Evrolige u sredu na gostovanju u Turskoj. On je to i… »

Vesti dana »