Povezane vesti
Crnogorska političarka ponovo šokira! Mirjana Pajković: Da, moja je! Pokazala "najgledaniju maskicu" iz svog intimnog snimka…
Dnevnik pre 1 dan
Crnogorska političarka Mirjana Pajković, bivša državna sekretarka i čelnica direktorata u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, poslednjih nedelja nalazi se u centru pažnje regionalne javnosti zbog intimnih snimaka koji su se pojavili, a zbog kojih… »
Mirjana Pajković pokazala masku koju je nosila na intimnim snimcima: Šok u emisiji nakon afere o kojoj region bruji
Mondo pre 1 dan
Mirjana Pajković, crnogorska političarka i bivša državna sekretarka i čelnica direktorata u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, bila je gost u podkastu "Introspekcija" u kom je govorila o aferi sa Dejan Vukšićem, bivšim direktorom Agencije za… »
Mirjana Pajković šokirala u programu uživo, pokazala predmet iz svog eksplicitnog snimka: "Mačkica je moja i zadovoljstvo mi…
Kurir pre 1 dan
Crnogorska političarka Mirjana Pajković, bivša državna sekretarka i čelnica direktorata u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, poslednjih nedelja nalazi se u centru pažnje regionalne javnosti zbog intimnih snimaka koji su se pojavili, a zbog kojih… »
Šok usred programa! Mirjana Pajković pokazala masku mačke iz svog intimnog snimka: Da, moja je! (video)
Blic pre 1 dan
Mirjana Pajković, bivša državna sekretarka, našla se u centru medijske pažnje zbog afere sa eksplicitnim snimcima Pajković je istakla da maska simbolizuje oslobađanje od društvenih normi, više identiteta i pravo na privatnost, posebno za žene Crnogorska… »
Vesti dana »
B92.net na licu mesta: Evo da li je pad krana poremetio polufinale PZE 2026 FOTO
B92 pre 35 minutajoš 29 povezanih
Na više puteva u Mačvanskom okrugu i dalje obustavljen saobraćaj zbog blokada poljoprivrednika
Serbian News Media pre 3 satajoš 51 povezana
U UN-u usvojena rezolucija koja poziva na mir u Ukrajini, Srbija uzdržana
Beta pre 20 minutajoš 36 povezanih
Uskoro počinje isplata premije za mleko za četvrti kvartal. Od ponedeljka javni poziv za podsticaje po hektaru. Odbor zasedao 6 sati.
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih