Povezane vesti
Prva izjava Vesne Đogani nakon vesti o razvodu: "Nisu sve stvari za javnost"
B92 pre 24 dana
Vesna Đogani oglasila se prvi put nakon što su mediji objavili da se ona i Đole Đogani razvode posle 20 godina braka. U razgovoru je demantovala navode o bračnoj krizi i istakla da njihova privatnost ne treba da bude predmet javnih spekulacija. U domaćim… »
"Nije za javnost da li je meni lepo kod kuće": Vesna Đogani se oglasila nakon vesti o razvodu
Nova pre 24 dana
Juče je odjeknula vest da se Vesna i Đole Đogani razvode nakon dve decenije bračnog života. Denser je ubrzo ovu vest demantovao, dok se pevačica sada oglasila i dodala da su u trenutku kada je objavljena vest, zajedno sedeli u avionu. "Šta da vam kažem… »
Prvo oglašavanje Vesne Đogani nakon šuškanja o razvodu: Pevačica priznala da li je Đoletu spakovala kofere: Da li je mir u…
Kurir pre 24 dana
Vesna Đogani oglasila se za medije nakon vesti da se ona i Đole Đogani razvode i otkrila da li je denseru s pakovala kofere i izbacila ga iz stana. Nakon navodne bračne krize Vesna se oglasila i negirala da je došlo do razvoda, kao i da da Đoletu nije… »
"Đole je sam spakovao svoje kofere" Prvi intervju Vesne Đogani nakon vesti o razvodu: "Nisu sve stvari za javnost" (video)
Blic pre 24 dana
Vesna je dodala da nije izbacila Đoleta iz kuće i da njihova privatnost ne treba biti predmet javnosti. Par funkcioniše normalno, svako pakuje svoje stvari za putovanja i imaju harmoničan odnos uprkos poslovnim obavezama. U domaćim medijima odjeknula je… »
Prvo oglašavanje Vesne Đogani o razvodu: Otkrila da li je izbacila Đoleta iz kuće i šta su im juče vikali u avionu
Mondo pre 24 dana
U domaćim medijima odjeknula je vest kako se Vesna Đogani i Đole Đogani razvode nakon 20 godina braka. Vesna Đogani je sada rešila da se oglasi i otkrije, između ostalog, i da li je muža izbacila iz stana. - Šta da vam kažem, nije istina da sam ga… »
"Progledala sam mu kroz prste" Svi bruje o razvodu Vesne i Đoleta Đoganija, pevačica govorila o prevari: "Ta osoba je radila…
Blic pre 24 dana
Vesna je izjavila da veruje suprugu jer joj je rekao da nije bilo prevare, a osoba sa snimka je njihova saradnica i prijateljica. Đole se iselio iz porodičnog stana, dok su Vesna i deca ostali u domu. U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da se… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 20. do 22. marta)
Pressek pre 34 minutajoš 25 povezanih
Netanjahu: ‘Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat’
Južne vesti pre 58 minutajoš 19 povezanih
Da li je trener Klipersa sada uvideo neke stvari? Bogdanović pokazao zašto ne treba da greje klupu!
Hot sport pre 48 minutajoš 16 povezanih
Prognoze iz Saudijske Arabije: Cena nafte bi mogla da pređe 180 dolara
Sputnik pre 28 minutajoš 11 povezanih