Povezane vesti

Prva izjava Vesne Đogani nakon vesti o razvodu: "Nisu sve stvari za javnost"

Prva izjava Vesne Đogani nakon vesti o razvodu: "Nisu sve stvari za javnost"

B92 pre 18 sati
Vesna Đogani oglasila se prvi put nakon što su mediji objavili da se ona i Đole Đogani razvode posle 20 godina braka. U razgovoru je demantovala navode o bračnoj krizi i istakla da njihova privatnost ne treba da bude predmet javnih spekulacija. U domaćim… »
"Nije za javnost da li je meni lepo kod kuće": Vesna Đogani se oglasila nakon vesti o razvodu

"Nije za javnost da li je meni lepo kod kuće": Vesna Đogani se oglasila nakon vesti o razvodu

Nova pre 19 sati
Juče je odjeknula vest da se Vesna i Đole Đogani razvode nakon dve decenije bračnog života. Denser je ubrzo ovu vest demantovao, dok se pevačica sada oglasila i dodala da su u trenutku kada je objavljena vest, zajedno sedeli u avionu. "Šta da vam kažem… »
Prvo oglašavanje Vesne Đogani nakon šuškanja o razvodu: Pevačica priznala da li je Đoletu spakovala kofere: Da li je mir u…

Prvo oglašavanje Vesne Đogani nakon šuškanja o razvodu: Pevačica priznala da li je Đoletu spakovala kofere: Da li je mir u…

Kurir pre 19 sati
Vesna Đogani oglasila se za medije nakon vesti da se ona i Đole Đogani razvode i otkrila da li je denseru s pakovala kofere i izbacila ga iz stana. Nakon navodne bračne krize Vesna se oglasila i negirala da je došlo do razvoda, kao i da da Đoletu nije… »
"Đole je sam spakovao svoje kofere" Prvi intervju Vesne Đogani nakon vesti o razvodu: "Nisu sve stvari za javnost" (video)

"Đole je sam spakovao svoje kofere" Prvi intervju Vesne Đogani nakon vesti o razvodu: "Nisu sve stvari za javnost" (video)

Blic pre 20 sati
Vesna je dodala da nije izbacila Đoleta iz kuće i da njihova privatnost ne treba biti predmet javnosti. Par funkcioniše normalno, svako pakuje svoje stvari za putovanja i imaju harmoničan odnos uprkos poslovnim obavezama. U domaćim medijima odjeknula je… »
Prvo oglašavanje Vesne Đogani o razvodu: Otkrila da li je izbacila Đoleta iz kuće i šta su im juče vikali u avionu

Prvo oglašavanje Vesne Đogani o razvodu: Otkrila da li je izbacila Đoleta iz kuće i šta su im juče vikali u avionu

Mondo pre 20 sati
U domaćim medijima odjeknula je vest kako se Vesna Đogani i Đole Đogani razvode nakon 20 godina braka. Vesna Đogani je sada rešila da se oglasi i otkrije, između ostalog, i da li je muža izbacila iz stana. - Šta da vam kažem, nije istina da sam ga… »
"Progledala sam mu kroz prste" Svi bruje o razvodu Vesne i Đoleta Đoganija, pevačica govorila o prevari: "Ta osoba je radila…

"Progledala sam mu kroz prste" Svi bruje o razvodu Vesne i Đoleta Đoganija, pevačica govorila o prevari: "Ta osoba je radila…

Blic pre 23 sata
Vesna je izjavila da veruje suprugu jer joj je rekao da nije bilo prevare, a osoba sa snimka je njihova saradnica i prijateljica. Đole se iselio iz porodičnog stana, dok su Vesna i deca ostali u domu. U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da se… »

Vesti dana »