Povezane vesti
"Nesreća, za sve u Partizanu!" Karlik Džons: A možemo svakoga da pobedimo...
Večernje novosti pre 1 sat
Košarkaš Partizana Karlik Džons rekao je pred utakmicu protiv Fenerbahčea da "crno-beli" mogu da pobede u bilo kom meču i da su ekipu mali detalji "ubili" u mnogo duela ove sezone. Foto: TANJUG / RADE PRELIĆ Partizan u 29. kolu Evrolige u sredu, 25… »
Povratak „ranjenih“: Penjaroja najavio mnogo jači Partizan već za duel sa liderom Evrolige
Danas pre 5 sati
Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je da se nekolicina igrača vratila treninzima posle povreda i da ekipa ima samopouzdanja da odigra dobro protiv aktuelnog šampiona Evrolige Fenerbahčea u predstojećoj utakmici u Istanbulu. – Imali smo… »
A u Partizanu - sreća, sreća, radost! Tonje DŽekiri otkrio zbog čega je ekipa crno-belih o-du-šev-lje-na!
Večernje novosti pre 4 sati
Košarkaš Partizana Tonje Džekiri rekao je da je Fenerbahče šampion Evrolige, ali da njegova ekipa ide u Istanbul da se bori. Foto: TANJUG / RADE PRELIĆ Partizan u 29. kolu Evrolige u sredu, 25. februara, od 18.45 časova gostuje Fenerbahčeu, braniocu… »
Karlik jedva dočekao da se vrati: Težak put i duge noći - očekujem da budem glavni, možemo da pobedimo svakog
Nova pre 6 sati
Karlik Džons, plejmejker Partizana, pojavio se pred novinarima i govorio o predstojećem meču sa Fenerbahčeom. Partizan će u sredu od 18.45 gostovati Fenerbahčeu u Istanbulu, u okviru 29. kola Evrolige, a Karlik će nakon duge pauze biti u konkurenciji za… »
Džekirija raduje povratak Karlika: "Za vreme kupa smo non-stop trenirali"
Sportske.net pre 6 sati
Tonje Džekiri nije bio u sastavu za kup, ali nije pauzirao, pošto je u Beogradu sve vreme trenirao sa Karlikom Džonsom i Šejkom Miltonom, povratnicima u tim posle povreda. Sada Partizan u punom sastavu ide u Istanbul, na duel sa prvakom Evrope… »
Džons puca od sreće pred povratak! Plejmejker Partizana ponovo u timu: Dugo sam čekao ovaj dan
Kurir pre 6 sati
Plejmejker nije mogao da pomogne ekipi zbog teške povrede noge, a sada je konačno spreman za igru. Očekuje se da Karlik Džons bude u sastavu Partizana za utakmicu protiv Fenerbahčea koja je na programu u sredu od 20 časova. "Znaš, blagosloven sam što sam… »
Džons: Vratio sam se i ponovo ću biti glavni, to je moj posao
RTS pre 7 sati
Košarkaš Partizana Karlik Džons rekao je pred utakmicu protiv Fenerbahčea da je spreman za povratak na teren i da očekuje da će ponovo biti lider ekipe - glasom, strašću i stavom. Posle oporavka od teške povrede i četvoromesečne pauze, Karlik Džons je… »
Penjaroja zadovoljan zbog povratka nekolicine igrača u ekipu pred duel sa Fenerbahčeom
Radio sto plus pre 6 sati
“Imali smo dovoljno vremena da se oporavimo i da se vratimo u normalu. (Isak) Bonga se vratio treninzima, Sterling (Braun) će to uraditi sutra. Karlik (Džons) i Šejk (Milton) su na 100 odsto i treniraju. Čeka nas teška utakmica”, rekao je Penjaroja… »
Dobre vesti za Grobare: Karlik Džons spreman za Fenerbahče
Euronews pre 7 sati
Napokon lepe vesti za Partizan. Posle nekoliko meseci pauze zbog dve povrede u nizu, Karlik Džons se ponovo vraća u tim Partizana i biće u timu za meč sa Fenerbahčeom u sredu (18.45 TV Arena Premium 1), kao i Šejk Milton, koji se takođe oporavio od… »
"Hemija je mnogo bolja": Džekiri otkrio kako je povratak Karlika Džounsa uticao na Partizan
Mondo pre 6 sati
Centar Partizana Tonje Džekiri u sezoni 2022/23 bio je deo Fenerbahčea. Međutim, tim iz Turske znatno je promenio sastav, postao šampion Evrlige i sada je pretnja svakom rivalu u elitnom takmičenju. Pred gostovanje u Istanbulu Džekiri je analizirao… »
Penjaroja otkrio lepe vesti: Partizan kompletan ide na megdan šampionu Evrolige
Dnevnik pre 7 sati
Košarkaši Partizana u 29. kolu Evrolige u sredu od 18.45 časova gostuju Fenerbahčeu, braniocu titule i trenutnom lideru takmičenja. U prvom delu sezone Fenerbahče je u Beogradu pobedio rezultatom 99:87. Fenerbahče ima skor 20-7, a Partizan 9-19. –… »
Karlik Džons ponovo nasmejan i spreman: "Težak period je iza nas i iza mene"
Sportske.net pre 8 sati
Plejmejker Partizana Karlik Džons ponovo je spreman da pomogne ekipi posle teže povrede. Vidi mu se na licu - presrećan je i ne može da dočeka da ponovo zaigra posle više od četiri meseca. "Moje telo nikada nije bilo u boljem stanju. Možda će mi biti… »
Karlik Džouns se vratio da bude lider Partizana: "Blagosloven sam i spreman 100 odsto"
Mondo pre 8 sati
Plejmejker Partizana Karlik Džouns konačno se vraća na teren posle pauze od tri meseca. Amerikanac se obratio medijima pred duel sa Fenerbahčeom i istakao da je ekstra motivisan i uzbuđen što će ponovo zaigrati takmičarsku košarku. Džouns želi da povrati… »
Vratio se Karlik Džons: "Očekujem da budem glavni"
B92 pre 8 sati
Posle nekoliko meseci pauze zbog dve povrede u nizu, Karlik Džons se ponovo vraća u tim Partizana. Omaleni plejmejker je, po oceni mnogih, ono što je nedostajalo da ova sezona Partizana bude uspešnija u Evroligi. Njegova tromesečna povreda ruke preko… »
Vesti dana »
Krivična prijava zbog falsifikovane garderobe: U Novom Pazaru zaplenjena odeća vredna dva miliona dinara
Serbian News Media pre 43 minutajoš 31 povezana
Kaja Kalas: EU zbog protivljenja Mađarske nije usvojila nove sankcije Rusiji ni novu veliku pozajmicu Ukrajini
Nedeljnik pre 53 minutajoš 29 povezanih
Glamočić: Evropska administracija razumela srpski problem sa mlekom, prelevmani nisu trajno rešenje
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih
Bez konkursa za direktora, uz nove suspenzije: Produbljuje se kriza u Petoj beogradskoj gimnaziji (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Tragičan kraj potrage za mladićem: Građani blokadama na ulici prvo tražili pomoć, a onda i odgovornost institucija
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih