Povezane vesti
Italijani ne piju kafu, oni je žive – Nespresso vodič kroz italijansku kulturu kafe i legendarni Caffè Florian Najveće…
Domino magazin 23.02.2026
U Italiji kafa nikada nije bila samo napitak koji se pije usput. Ona je ritual, kratka pauza koja ima svoja nepisana pravila, onaj čuveni momenat dolce far niente u kojem se dan zaustavlja makar na nekoliko gutljaja. Iako se espresso često pije brzo, tom… »
Italijani ne piju kafu, oni je žive – Nespresso vodič kroz italijansku kulturu kafe i legendarni Caffè Florian
BizLife 23.02.2026
U Italiji kafa nikada nije bila samo napitak koji se pije usput. Ona je ritual, kratka pauza koja ima svoja nepisana pravila, onaj čuveni momenat dolce far niente u kojem se dan zaustavlja makar na nekoliko gutljaja. Iako se espresso često pije brzo, tom… »
Vesti dana »
"Moja najveća greška je što se nisam udaljio" Šapić drži pres konferenciju nakon incidenta: "Došlo je do fizičkog napada na mene i branio sam se"
Blic pre 13 minutajoš 102 povezane
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Milivojević: Iza Studentske liste stoji većinska Srbija koja će razvlastiti mafiju
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
"Bolest srca može biti neprimetna": Danas se obeležava Svetski dan srca
Insajder pre 58 minutajoš 14 povezanih
Zelenski: Severna Koreja sprema slanje još 10.000 vojnika u Rusiju
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih