Povezane vesti
(Video) "Imala sam emotivni slom" Ana Bekuta bez šminke došla na snimanje Zvezda Granda pa se prisetila Saše i Mrke: "Nemojte…
Blic 23.02.2026
Ana Bekuta je stigla na snimanje nove emisije 'Zvezda Granda' raspoložena i sređeno obučena. Komentarisala je da uživa u plodovima svoje četrdesetogodišnje karijere, posebno nakon koncerta u Zagrebu. Danas se snima nova emisija "Zvezda Granda", a pred… »
"Imala sam emotivni slom" Ana Bekuta stigla na snimanje Zvezda Granda, prisetila se Saše Popovića i Mrke: Nemojte da me…
Kurir 23.02.2026
Danas se snima nova emisija "Zvezda Granda", a članica žirija Ana Bekuta bila je raspoložena i voljna za nove radne pobede, a kratko je prokomentarisala aktuelnosti u njenom životu. - Moram da budem lepa, snimanje je. Nisam još gotova, moram da se… »
"Imala sam emotivni slom..." Ani Bekuti pomenuli Sašu Popovića, ona jedva izustila: "Ne treba to da me pitate"
Telegraf 23.02.2026
Danas je, 23. februara, nastavljeno snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a na Košutnjak je među prvim članovima žirija stigla Ana Bekuta, koja je nedavno održala spektakularni koncert u Zagrebu. Kako se bliži godišnjica smrti nekad prvog čoveka… »
Vesti dana »
'Biću miran tek kad svi odu': Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
BBC News pre 28 minutajoš 63 povezane
Katarski tanker sa gasom prošao kroz Ormuski moreuz, prvi izvoz iz regiona od početka rata na Bliskom istoku
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 11 povezanih
Studenti u blokadi za danas najavili akciju i šetnju centralnim beogradskim ulicama
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih