Povezane vesti

"Ne mogu da verujem da su sada napali moju majku": Goran Marković zatečen skandaloznim tvrdnjama Šešelja o Oliveri Marković…

"Ne mogu da verujem da su sada napali moju majku": Goran Marković zatečen skandaloznim tvrdnjama Šešelja o Oliveri Marković…

Nova pre 2 dana
Ne mogu da verujem da su sada napali moju majku. Ali, ispod časti mi je da bilo šta komentarišem, kaže reditelj Goran Marković. Iako kulturnu javnost gotovo da više ne može da iznenadi količina prostote, agresivnosti, banalnosti i laži kojima se ovaj… »
Goran Marković za Danas o napadu Šešelja na njegovu majku, Oliveru Marković: Ispod časti mi je da stupam u bilo kakav dijalog…

Goran Marković za Danas o napadu Šešelja na njegovu majku, Oliveru Marković: Ispod časti mi je da stupam u bilo kakav dijalog…

Danas pre 2 dana
Ne mogu da verujem da su sada napali moju majku. Ali, ispod časti mi je da stupam u bilo kakav dijalog sa tim zločincem i idiotom, i da bilo šta komentarišem – kaže za Danas reditelj Goran Marković, koji u trenutku kad smo ga pozvali još nije znao za… »

Vesti dana »