Povezane vesti

"Čujemo se kada mi pošalje fotografije": Jelena Karleuša o odnosu sa Bakom Prasetom, osvrnula se na njegovu devojku

"Čujemo se kada mi pošalje fotografije": Jelena Karleuša o odnosu sa Bakom Prasetom, osvrnula se na njegovu devojku

Mondo pre 15 sati
Muzička zvezda Jelena Karleuša je, odmah po dolasku u Šimanovce na snimanje nove emisije "Pinkove zvezde", otkrila kako se oseća Zorica Brunclik, koja je već nekoliko nedelja odsutna iz ovog muzičkog takmičenja. "Ja se nadam da je dobro, načula sam da je… »
Poznato u kakvom je stanju Zorica Brunclik: Povukla se zbog bolesti, evo da li se vraća u "Pinkove zvezde"

Poznato u kakvom je stanju Zorica Brunclik: Povukla se zbog bolesti, evo da li se vraća u "Pinkove zvezde"

Mondo pre 17 sati
Zorica Brunclik izostaje iz zdravstvenih razloga, a voditeljka Bojana Lazić je pred ulazak u studio rekla da se čula sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. "Juče sam se čula s Kemišem, stanje je sve bolje i bolje i ja verujem da će se Zorica vrlo brzo… »
"Stalno sam pored njegovog groba..." JK emotivno o Saši Popoviću, spomenula i Baku Praseta: "Nije rekao da..."

"Stalno sam pored njegovog groba..." JK emotivno o Saši Popoviću, spomenula i Baku Praseta: "Nije rekao da..."

Telegraf pre 17 sati
Muzička zvezda Jelena Karleuša je, odmah po dolasku u Šimanovce na snimanje nove emisije "Pinkove zvezde", otkrila kako se oseća Zorica Brunclik, koja je već nekoliko nedelja odsutna iz ovog muzičkog takmičenja. - Ja se nadam da je dobro, načula sam da… »
"Važno je da je kod kuće" Voditeljka Bojana Lazić otkrila detalje zdravstvenog stanja Zorice Brunclik: "Čula sam se sa Kemišem"…

"Važno je da je kod kuće" Voditeljka Bojana Lazić otkrila detalje zdravstvenog stanja Zorice Brunclik: "Čula sam se sa Kemišem"…

Blic pre 18 sati
Planirano je da se Zorica vrati na snimanja za dve do tri nedelje. Đani, Rada i Kemiš su bili zamena u žiriju Zorica Brunclik zbog zdravstvenih problema već neko vreme nije deo žirija "Pinkove zvezde". Voditeljka Bojana Lazić sada je otkrila detalje… »
Voditeljka Pinkovih zvezda otkrila šta se dešava sa Zoricom Brunclik: "Važno je da je kod kuće, verujem da..."

Voditeljka Pinkovih zvezda otkrila šta se dešava sa Zoricom Brunclik: "Važno je da je kod kuće, verujem da..."

Telegraf pre 18 sati
Voditeljka Bojana Lazić stigla je na još jedno snimanje muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Ona je na samom početku priznala da je spremna za nove radne pobede. - Odmorili smo se prošle nedelje, tako da sam danas u punom sjaju - rekla je ona. Kako se… »
"Zorica je sve bolje i bolje, čula sam se s Kemišem" Bojana Lazić otkrila kada će se muzička zvezda vratiti u Pinkove zvezde…

"Zorica je sve bolje i bolje, čula sam se s Kemišem" Bojana Lazić otkrila kada će se muzička zvezda vratiti u Pinkove zvezde…

Kurir pre 19 sati
Danas je nastavljeno snimanje "Pinkovih zvezda". Zorica Brunclik izostaje iz zdravstvenih razloga, a voditeljka Bojana Lazić je pred ulazak u studio rekla da se čula sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem. - Juče sam se čula s Kemišem, stanje je sve bolje i… »

Vesti dana »