Povezane vesti
Od 10 do 12,5 evra po satu! Sezonci u Hrvatskoj dobrodošli, a da li se isplati? Evo šta treba da znate pre nego odete
Dnevnik 23.02.2026
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? "Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Da li se sezonski rad u Hrvatskoj isplati? Evo šta kažu radnici
B92 23.02.2026
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? "Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Isplati li se raditi preko sezone u Hrvatskoj?
Dojče vele 23.02.2026
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? „Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Vesti dana »
Kalas: Izbori na Kosovu razlog zašto nije bilo dijaloga Vučić-Kurti
Insajder pre 13 minutajoš 33 povezane
RHMZ upozorava: Uskoro lokalni pljuskovi i grmljavina, ponegde i grad
Glas Zaječara pre 18 minutajoš 37 povezanih
Filmska potera i hapšenje zbog iznude: Valjevcu pretio i tražio mu 56.000 evra, on mu dao koverat, a onda je "pao", evo kako se sve odigralo
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučić sa Sarom Rodžers: Srbija otvorena za saradnju sa SAD, posebno u energetici i investicijama
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih