Povezane vesti
Od 10 do 12,5 evra po satu! Sezonci u Hrvatskoj dobrodošli, a da li se isplati? Evo šta treba da znate pre nego odete
Dnevnik 23.02.2026
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? "Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Da li se sezonski rad u Hrvatskoj isplati? Evo šta kažu radnici
B92 23.02.2026
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? "Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Isplati li se raditi preko sezone u Hrvatskoj?
Dojče vele 23.02.2026
Velika je potreba za radnicima tokom leta i u Hrvatskoj, a studenti tu imaju širok izbor. More ili unutrašnjost? Hrvatska ili ipak neka druga evropska zemlja? Ili Sjedinjene Američke Države? „Nisam planirala da idem na sezonu, ali mi je na društvenim… »
Vesti dana »
Posetioci skupa SNS-a će moći da zaokruže prioritete na kojima država treba da radi
Radio 021 pre 17 minutajoš 50 povezanih
Građani pristižu na skup ispred Skupštine, Brankov most zatvoren za saobraćaj
RTV pre 42 minutajoš 30 povezanih
Hezbolah uvlači bliski istok u oganj pakla: Ne priznaju sporazum Libana i Izraela, spremaju haos
Večernje novosti pre 17 minutajoš 62 povezane
UN: Direktna šteta od zemljotresa u Venecueli oko 6,7 milijardi dolara
Biznis.rs pre 5 satijoš 28 povezanih