Povezane vesti

"Imala sam emotivni slom": Ana Bekuta dramatično reagovala na pitanje o Saši Popoviću, pomenula i Mrkonjića

"Imala sam emotivni slom": Ana Bekuta dramatično reagovala na pitanje o Saši Popoviću, pomenula i Mrkonjića

Mondo pre 26 dana
Danas je, 23. februara, nastavljeno snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a na Košutnjak je među prvim članovima žirija stigla Ana Bekuta, koja je nedavno održala spektakularni koncert u Zagrebu. Kako se bliži godišnjica smrti nekad prvog čoveka… »
"Neću doći na pomen Saši Popoviću", Ceca Ražnatović priznala da se čula sa Suzanom Jovanović: Žao mi je...

"Neću doći na pomen Saši Popoviću", Ceca Ražnatović priznala da se čula sa Suzanom Jovanović: Žao mi je...

Kurir pre 26 dana
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove emisije " Zvezde Granda". Pevačica je naočarima za sunce i efektnim nakitom još jednom je uspela sve da obori s nogu svojom pojavom, a ovu modnu kombinaciju ukombinovala je sa crvenim štiklama i istom nijansom… »
Ceca Ražnatović progovorila o Saši Popoviću: Otkrila zašto mu neće doći na pomen, evo da li se čuje sa Suzanom

Ceca Ražnatović progovorila o Saši Popoviću: Otkrila zašto mu neće doći na pomen, evo da li se čuje sa Suzanom

Mondo pre 26 dana
Ceca Ražnatović danas je opčinila sve kada je ispred studija "Zvezda Granda" došla u prelepom plavom kompletu koji je odlično pristajao njenoj građi. Sa naočarima za sunce i efektnim nakitom još jednom je uspela sve da obori s nogu. Ceca Ražnatović ovu… »
Ceca objasnila zašto neće prisustvovati godišnjici smrti Saše Popovića, spomenula Suzanu: "Šta da radim..."

Ceca objasnila zašto neće prisustvovati godišnjici smrti Saše Popovića, spomenula Suzanu: "Šta da radim..."

Telegraf pre 26 dana
Danas se, 23. februara, održava još jedno snimanje popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila veoma dobro raspoložena. Čim je izašla iz svoje besne mašine, novinari su joj dobacili da… »
(Video) "neću doći na pomen Saši Popoviću": Ceca Ražnatović o se čula sa Suzanom Jovanović: "Vreme leti"

(Video) "neću doći na pomen Saši Popoviću": Ceca Ražnatović o se čula sa Suzanom Jovanović: "Vreme leti"

Blic pre 26 dana
Ceca Ražnatović je zasenila sve svojim plavim kompletom, sunčanim naočarima i upečatljivim nakitom ispred studija Zvezda Granda. Ceca je rekla da ne može da prisustvuje pomenu Saši Popoviću zbog planiranog koncerta Ceca Ražnatović danas je opčinila sve… »

Vesti dana »