Povezane vesti

"Imala sam emotivni slom": Ana Bekuta dramatično reagovala na pitanje o Saši Popoviću, pomenula i Mrkonjića

"Imala sam emotivni slom": Ana Bekuta dramatično reagovala na pitanje o Saši Popoviću, pomenula i Mrkonjića

Mondo pre 1 dan
Danas je, 23. februara, nastavljeno snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a na Košutnjak je među prvim članovima žirija stigla Ana Bekuta, koja je nedavno održala spektakularni koncert u Zagrebu. Kako se bliži godišnjica smrti nekad prvog čoveka… »
"Neću doći na pomen Saši Popoviću", Ceca Ražnatović priznala da se čula sa Suzanom Jovanović: Žao mi je...

"Neću doći na pomen Saši Popoviću", Ceca Ražnatović priznala da se čula sa Suzanom Jovanović: Žao mi je...

Kurir pre 1 dan
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju nove emisije " Zvezde Granda". Pevačica je naočarima za sunce i efektnim nakitom još jednom je uspela sve da obori s nogu svojom pojavom, a ovu modnu kombinaciju ukombinovala je sa crvenim štiklama i istom nijansom… »
Ceca Ražnatović progovorila o Saši Popoviću: Otkrila zašto mu neće doći na pomen, evo da li se čuje sa Suzanom

Ceca Ražnatović progovorila o Saši Popoviću: Otkrila zašto mu neće doći na pomen, evo da li se čuje sa Suzanom

Mondo pre 1 dan
Ceca Ražnatović danas je opčinila sve kada je ispred studija "Zvezda Granda" došla u prelepom plavom kompletu koji je odlično pristajao njenoj građi. Sa naočarima za sunce i efektnim nakitom još jednom je uspela sve da obori s nogu. Ceca Ražnatović ovu… »
Ceca objasnila zašto neće prisustvovati godišnjici smrti Saše Popovića, spomenula Suzanu: "Šta da radim..."

Ceca objasnila zašto neće prisustvovati godišnjici smrti Saše Popovića, spomenula Suzanu: "Šta da radim..."

Telegraf pre 1 dan
Danas se, 23. februara, održava još jedno snimanje popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a na Košutnjak je stigla i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je bila veoma dobro raspoložena. Čim je izašla iz svoje besne mašine, novinari su joj dobacili da… »
(Video) "neću doći na pomen Saši Popoviću": Ceca Ražnatović o se čula sa Suzanom Jovanović: "Vreme leti"

(Video) "neću doći na pomen Saši Popoviću": Ceca Ražnatović o se čula sa Suzanom Jovanović: "Vreme leti"

Blic pre 2 dana
Ceca Ražnatović je zasenila sve svojim plavim kompletom, sunčanim naočarima i upečatljivim nakitom ispred studija Zvezda Granda. Ceca je rekla da ne može da prisustvuje pomenu Saši Popoviću zbog planiranog koncerta Ceca Ražnatović danas je opčinila sve… »

Vesti dana »