Povezane vesti

Bivši učesnik Parova se oglasio nakon kandidovanja za direktora RTS-a, odgovorio svima koji su mu se smejali

Bivši učesnik Parova se oglasio nakon kandidovanja za direktora RTS-a, odgovorio svima koji su mu se smejali

Telegraf pre 1 dan
Dejan Stanković Kralj, nekadašnji učesnik rijaliti programa "Parovi" oglasio se nakon što je javnost ostala zatečena njegovom kandidaturom za mesto generalnog direktora Radio-televizije Srbije. U izboru nije odneo pobedu, a sada objašnjava čime se sve… »
"Ako treba, neka me kamenuju na Terazijama" Bivši voditelj poslao poruku svima koji mu se podsmevaju: Sve sam radio časno da…

"Ako treba, neka me kamenuju na Terazijama" Bivši voditelj poslao poruku svima koji mu se podsmevaju: Sve sam radio časno da…

Kurir pre 1 dan
Dejan Stanković Kralj ponovo se našao u fokusu javnosti nakon izbora novog generalnog direktora RTS-a, gde je kao kandidat dva puta ušao u najuži izbor, a na prethodnom konkursu osvojio drugo mesto. Kao profesor iz Brisela, ovlašćeni sudski prevodilac… »
Nekadašnji voditelj, a sadašnji sudski prevodilac u Belgiji konkurisao za direktora RTS

Nekadašnji voditelj, a sadašnji sudski prevodilac u Belgiji konkurisao za direktora RTS

Nova pre 1 dan
Dejan Stanković Kralj se kandidovao za novog direktora RTS-a i to drugi put. Nekadašnji voditelj, a sada profesor iz Brisela, ovlašćeni sudski prevodilac, predsednik Demohrišćana u Briselu u distriktu Molenbek, i kandidat za Evropski parlament, pokušao… »

Vesti dana »